stvoren za pozornicu!

Svi pričaju o najslađem trenutku na Zečićevu koncertu karijere: ''Duša, on čak i facom oponaša svog idola!''

Dražen Zečić i dječak u Areni Zagreb Kristijan Jalšić/Happy FM 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Društvenim mrežama širi se video s koncerta Dražena Zečića na kojem mu se na bini pridružio dječak iz publike.

Dražen Zečić u Areni Zagreb ovog je vikenda proslavio 35 godina karijere, a tim povodom pozvao je i brojne goste.

Društvenim mrežama sad se širi snimka jednog dijela večeri kad je Zeko na binu izveo dječaka iz publike koji je na koncert došao sa svojom igračkom harmonikom.

Pjevač se s njim došetao do ruba bine, a zajedno su zapjevali njegov hit ''Nitko nema dva života''. 

Dječakovi roditelji zahvalili su Draženu i u komentaru videa. 

''Dražene Zečiću i Banana Bandu, hvala vam puno od srca za ovu priliku, ovo će nam uvijek ostati u sjećanju. Ponosni smo na tebe, sine'', napisala je njegova mama Sara.

''Stvoren za pozornicu. Bravo, maleni'', ''On čak i facom oponaša svog idola'', ''A duša!'', ''Zečić ima nasljednika, ne treba se brinuti'', ''Bravo, dijete, super si'', ''Najslađi dio koncerta'', ''Dječak sjajan, a koncert odličan!'', neki su od komentara ispod videa.

Publika je s omiljenim Zečićem neumorno pjevala i plesala, a Arena je u nekoliko navrata skandirala ''Zeko, Zeko!'', nizali su se evergreeni zabavne glazbe, među kojima su ''Ne daj da te slome'', ''Vladarica'', '''Silvija'', a s gošćom Anđelom otpjevao je i njihov slavni duet ''Ima li nade za nas''.

Posebnu pozornost dobila je gošća Lidija Bačić.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity ''Ovo je sve, samo nije haljina'': Pogledajte čistu umjetnost u kojoj je Maja Šuput podigla cijelu atmosferu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Franka Batelić podijelila trenutke s Ćorlukom i djecom iz Istre, napokon je dočekala lijepo vrijeme za omiljenu aktivnost

Povezana vijest Celebrity Prije 26 godina snimili su duet koji je i danas veliki domaći hit, a sad su ga opet skupa otpjevali u Imotskom!

Povezana vijest inMagazin Sjećate se Anđele iz kultnog hita s Draženom Zečićem koji se i danas pjeva? Opet su stali skupa na binu i sve iznenadili!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS