Hmm...

Jedna od naših najseksi plesačica objavila je zabranjeni video, prvi put se s tim nije dobro provela: "Pokušajmo ponovno!"

Tina Walme Tina Walme/Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Tina Walme na svom je profilu na Instagramu ponovno objavila spot koji joj je ta društvena mreža blokirala.

Jedna od naših najuspješnijih i najseksepilnijih plesačica Tina Walme objavila na profilu na Instagramu video sa snimanja spota za Stjepana Hausera, a koji je ta popularna društvena mreža iz nekog razloga blokirala i zabranila.

"Pokušajmo ponovno! Instagram je blokirao video, ali tu su BTS sa snimanja spota za Stjepana Hausera. Bila mi je čast koreografirati i plesati u novom spotu naziva Obsesión", napisala je Tina uz objavu.

"Obsesión" je još jedna glazbena poslastica koju je Hauser pripremio za svoje obožavatelje i odsvirao taj dobro znani hit s početka 2000-ih na violončelu.

Spot je sniman u Šibeniku, a latino energiju plesačkim umijećem savršeno je dočarao i plesni tim, kojeg su činili Tina Walme, Mateo Cvenić, Christijan Nujster, Mario Ožbolt, Helena Naletilić i Raffaella De Luca.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Zvijezde serije Lud, zbunjen, normalan snimljene u teškim trenucima, dugo ih nismo vidjeli, a jednu više nije lako prepoznati

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Njemu tepaju da je najzgodniji na svijetu, no potpuno ga je zasjenila 10 godina starija djevojka, koja je nekoć ljubila slavnog nogometaša!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS