u četvrtak

Najtraženiji producent Diplo nastupit će u dubrovačkom klubu, kroz karijeru napravio je brojne suradnje sa svjetskim zvijezdama!

Diplo Diplo/Instagram

Thomas Wesley Pentz nastupit, poznatiji kao Diplol, nastupit će u dubrovačkom klubu, a više o tome pročitajte u nastavku.

Producent Thomas Wesley Pentz, globalno poznat pod imenom Diplo, u četvrtak 27.06.2024., u 22:30, po drugi put nastupiti u dubrovačkom klubu Revelin.

Diplo je jedan od najtraženijih producenata na svijetu, poznat po svojim suradnjama sa zvijezdama poput Beyoncé, Justina Biebera, Lil Waynea, Britney Spears, Chrisa Browna, Ariane Grande, Madonne i brojnih drugih.

Tijekom proteklih dvadeset godina imao je deset nominacija za Grammy, od kojih je osvojio sveukupno tri - 2016. godine osvojio je nagradu za najbolje dance/elektroničko izdanje i album s Justinom Bieberom i Skrillexom, a 2019. godine nagrađen je za najbolje dance izdanje za pjesmu "Electricity" u suradnji s Duom Lipom i renomiranim producentom Markom Ronsonom.

Osim samostalnih izdanja, navedeni glazbeni virtuoz jedan je od osnivača i kreativnih direktora četiri velika projekta: dancehall izdanja pod imenom Major Lazer, LSD projekta uz pjevače Siu i Labirintha, dvojca Jack Ü uz producenta i DJ-a Skrillexa te producentskog dua Silk City uz Marka Ronsona.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 inMagazin Slavna holivudska glumica prvi put u Hrvatskoj: Evo što ju je posebno oduševilo i čemu nije mogla odoljeti!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Preporuke Završeno je prvo izdanje Slano Film Days, misija zajedničkog stvaranja filmske umjetnosti prošla je uspješno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS