"Prelijepo sve, da budete živi i zdravi"

Sonja Kovač pokazala trudnički trbuh dok sitno broji do poroda, ali sve je osvojio detalj koji je nabavila za svoju princezu!

Sonja Kovač Sonja Kovač/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sonja Kovač pokazala je kakva je kolica kupila za svoju kćer koja bi uskoro trebala stići na svijet.

Naša influencerica Sonja Kovač uživa u danima svoje prve trudnoće i priprema se za dolazak prinove, što je pokazala i svojim pratiteljima na Instagramu.

39-godišnja Sonja objavila je fotografiju na kojoj ponosno pokazuje trudnički trbuh u pripijenoj haljini, ali i ružičasta kolica koja je nabavila za svoju kćer.

"Malena buduća šminkerica jednostavno mora ima najfashion kolica u gradu. Zasad sam morala napraviti fotkicu s trbuščićem i kolicima za uspomenu!" napisala je Sonja uz fotografiju.

"Lijepa trudnica", "Najljepša kolica koja sam vidjela. Nakon tri dečka probude želju za još jednom bebom", "Kolica su najdivnija. Mala princeza ima najljepša kolica i najljepše roditelje", "Apsolutno su predivna", "Prelijepo sve, da budete živi i zdravi", "Bit ćeš predivna mama", komentirali su njezini pratitelji.

Povezana vijest Celebrity Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

Sonja je nedavno svojim pratiteljima otkrila da ima problema s grčevima pa je pitala pratiteljice jesu li imale isto iskustvo.

"Tko se može poistovjetiti? Meni bude rijetko ovako preko dana, ali ujutro, kod buđenja i rastezanje, au… Kad oba uhvate! Pomaže mi magnezij u spreju, to je kao ulje/vodica, umasiram si u listove prije spavanja nekoliko špriceva, ali moram svaki dan nanositi da bi djelovalo", napisala je influencerica.

Njezine pratiteljice s njom su rado podijelile i svoje iskustvo, a već mjesecima s veseljem prate i njezine nove objave o drugom stanju.

Pohvalila se i kako njezin partner Goran Mandić udovoljava svim njezinim željama pa joj često skuha nešto fino.

"Jedem zdravi doručak - granolu, svako jutro. Za ručak nešto kuhano i domaće, meso i povrće, a u trećem tromjesečju tjestenine i pizze nekada. Za večeru sam prvo jela sir i nešto lagano jer nisam imala apetita, a sad baš zastranim i pojedem teška s*anja", objasnila je Sonja.

Povezana vijest Celebrity Sonja Kovač pokazala sad već poveći trbuh, uživa u slatkom iščekivanju svog prvog djeteta!

Sonja i Goran uskoro će postati roditelji kćerkice, a u sretnoj su vezi već 12 godina.

Naša influencerica prvotno se proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi" i danas živi život kao iz bajke. Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima, a uskoro će dobiti i žensko pojačanje s kojim će sigurno još više uživati i veseliti se.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Zanimljivosti Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS