Bravo!

Jedna od najljepših Srpkinja oduševila plemenitim potezom, pogodila ju posebna priča na koju nije mogla zažmiriti

Sofija Milošević Sofija Milošević/Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sofija Milošević odlučila je dobrovoljno pomoći obitelji Gaćeš koja je dobila četvorke te im je zbog toga potrebna financijska pomoć.

Manekenka Sofija Milošević svojim je humanitarnim potezom oduševila javnost i svoje vjerne obožavatelje. 

Naime, Sofiju je ostala dirnuta i pogođena pričom o Mariji i Đorđu Gaćešu koji su pored kćerke Iskre dobili i četvorke. Ta je vijest isprva razveselila ne samo njih, već i ljude diljem Srbije, ali onda je mnoge rastužila spoznaja da je ovoj obitelji potrebna financijska pomoć.

Ta vijest strašno je pogodila Sofiju koja se ove godine po drugi put ostvarila u ulozi majčinstva, a koje je utjecalo na nju i njezine postupke pa je odlučila financijski pomagati obitelji Gaćeš. Poznata manekenka tako će sljedećih godinu dana na njihov račun uplaćivati po 100.000 dinara, odnosno 1600 KM i to svakog mjeseca.

Marija i Đorđe za Azru.ba otkrili su da im je velika želja u budućnosti dobiti i dva dječaka. 

Prisjetimo se, Sofija ne krije koliko uživa u čarima majčinstva pa je tako nedavno na svom Instagram profilu objavila simpatičan video sa sinčićem Aleksejom kojeg je dobila s nogometašem Lukom Jovićem. Sretne trenutke sa svojim sinčićima rado dijeli na storijima, ali i u objavama, a njezini pratitelji s veseljem iščekuju svaki novi post.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Naša pjevačica ne odvaja se od zgodnog Francuza, a pogled s raskošnih atributa i njemu je teško maknuti!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Zanimljivosti Snježana Mehun pokazala tijelo u skupom badiću: ''Curetak, izgledaš mrak, godi ti brak!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS