Stari poput vina

Žene ga obožavaju i teško odolijevaju njegovu zaštitnom znaku, ali on je već 27 godina vjeran samo jednoj

Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Simon Baker proslavio je 51. rođendan, a glumcu koji se proslavio serijom "Mentalist" i filmom "Vrag nosi Pradu" malo tko bi dao toliko godina.

Australski glumac Simon Baker u svijetu je najpoznatiji po ulozi Patricka Janea u popularnoj seriji "Mentalist", ali i po svom neodoljivom osmijehu za kojim su žene lude te činjenici da stari poput dobro vina. Ili možda uopće ne stari?

Simon je ovih dana proslavio 51. rođendan, no mnogi se slažu kako izgleda mlađe i bolje od brojnih mlađih kolega koji mu nisu ni do koljena. Bilo da se pojavi na crvenom tepihu, na nekoj od zabava ili u opuštenoj šetnji s članovima obitelji i ljubimcem, mami uzdahe onih dama koje ga sretnu ili tek vide u nekom od medija. A kada nije na glamuroznim događanjima, Simon se najbolje osjeća u ležernim izdanjima koja najčešće uključuju trenirke i obične majice.

"Puno putujem i prilikom putovanja obavljam puno različitih stvari, od susreta sa starim prijateljima u baru pa do večera s diplomatima. Važno mi je da se osjećam dobro u svakoj prilici", izjavio je jednom prilikom i dodao da je njegov stil jednostavan i suzdržan.

Prije serije "Mentalist" Simona smo gledali u filmskoj uspješnici "Vrag nosi Pradu" iz 2006. godine, a 2018. godine premijerno je prikazan igrani film "Breath", na kojem se prvi put okušao kao redatelj.

Na veliku žalost svih njegovih obožavateljica, Simon je od 1998. godine u braku s Rebeccom Rigg te s njom ima troje djece, kćer Stellu te sinove Claudea i Harryja. Par se vjenčao nakon pet godina veze, a poznato je i kako Simona već godinama veže blisko prijateljstvo s kolegicama Nicole Kidman i Naomi Watts, koje su i same vrlo bliske prijateljice.

Svih ovih godina za njih se nije vezao niti jedan skandal ni afera, a s vremena na vrijeme paparazzi ih ulove i u ležernim šetnjama.

Tko ne zna da je Rebecca svega godinu dana starija od svog supruga, lako bi mogao zaključiti da se radi o još jednom slavnom paru s velikom razlikom u godinama, s obzirom na to da Simon doista izgleda mlađe nego što uistinu jest.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Kći supermodela potaknula šuškanja da ljubi svoju kolegicu, sve češće razmjenjuju nježnosti i zagrljaje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS