Burne reakcije

Kad slavna crnka postane plavuša: Jednima je seksi, drugi žele da se vrati na staro

Salma Hayek (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Salma Hayek snima novi film za koji je učinila i mali eksperiment.

Salma Hayek nije jedna od onih glumica koje vole eksperimentirati kad je frizura u pitanju, zato nema tko se nije iznenadio kad je na Instagramu objavila fotografije za koje je pozirala kao plavuša.

I dok su na prvu mnogi ostali u nevjerici, oni koji su pročitali njezino objašnjenje pored fotografije saznali su da je zapravo riječ o malom eksperimentu vezanom za novi film koji snima. Objasnila je da su se ona i njezina ekipa pored nekoliko stilova odlučili za ovaj koji je pokazala svima.

Na sreću njezinih fanova, riječ je samo o vlasulji, a neki su se u komentarima dali i u raspravu stoji li jednoj od najomiljenijih glumica bolje crna ili plava boja kose.

''Sad si stvarno seksi, pava bomba'', ''Ljepša si s prirodnom bojom kose'', neki su od komentara, a ako je suditi po njezinom osmijehu, ona je zadovoljna s onim što vidi u ogledalu.

  1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Skoro pa gola: U njezinoj obitelji obline se slave, a ona ih se ne libi pokazati ni s 49 godina

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity I dalje su najbolji prijatelji: On je jednom priznao da ženu kao bivšu suprugu neće više nikad naći

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 inMagazin "Ne diraj mi mamu": Vodimo vas iza kamere popularne humoristične serije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS