Lijepo mu zahvalila

Ljubav prema 18 godina mlađoj zaručnici iskazao na malo čudan način, ali njoj se to baš sviđa!

Robin Thicke i April Love Geary Profimedia 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Robin Thicke i April Love Geary snimljeni su na odmoru u Meksiku gdje joj je on na poseban način izrazio ljubav.

Slavni glazbenik Robin Thicke uživa na odmoru u Meksiku, a s njim je i zaručnica April Love Geary s kojom su ga snimili paparazzi na luksuznoj jahti.

Par je izmjenjivao strastvene poljupce na palubi broda, a s njima se zabavljaju i prijatelji i djeca, a 45-godišnji Robin odlučio je i na poseban način pokazati ljubav svojoj 18 godina mlađoj dragoj. Naime, na ruci si je dao tetovirati njezin goli lik i tako joj dati do znanja koliko mu znači.

Time su se pohvalili i na društvenim mrežama gdje su objavili video u kojem Robin u naručju drži njihovu 3-godišnju kćer, a na ruci mu se vidi nova tetovaža.

"Tata nas je iznenadio!!!! Hvala što si tetovirao moje golo tijelo", napisala je April uz objavljeni video u priči na Instagramu.

Par je u vezi od 2014. godine i zajedno imaju troje djece, kćerkice 3-godišnju Miu Love, 2-godišnju Lolu Alan te sina Lucu Patricka koji se rodio u prosincu prošle godine.

Podsjetimo, Thickea je svijet upoznao 2013. godine zbog megahita "Blurred Lines", a u to je vrijeme bio u braku s 45-godišnjom glumicom Paulom Patton s kojom se vjenčao 2005.

Par se upoznao kada je njemu bilo svega 14 godina, a ljubav je planula nekoliko godina kasnije. Par je 2010. dobio sina Juliana, a 2014. Paula je zatražila razvod nakon 21 godine braka.

Šuškalo se kako su razlog tome bile njegove brojne prevare te ovisnost o alkoholu, no nakon gadnog razvoda i brojnih svađa situacija se ipak smirila i bivši supružnici zakopali su ratnu sjekiru.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Kći legendarnog Pepa Guardiole prepustila se nježnostima s novim dečkom, a njegova bivša jedva je dočekala da ga se riješi!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS