tužna sudbina

Stanje princeze Charlene rasplamsalo navode o prokletstvu koje prati obitelj Grimaldi, procurili su i novi šokantni detalji

showbuzz DNEVNIK.hr

"Prokletstvo Grimaldija" seže daleko u povijest, a teoretičari zavjera uvjereni su kako je i dalje aktivno zbog cijele situacije s brakom princeze Charlene i princa Alberta.

Zdravstveno stanje princeze Charlene posljednjih je dana goruća tema svjetskih tabloida, a nakon što su svi počeli sumnjati da je monegaška palača rekla istinu o njoj, produbila se i teorija zavjere koja već godinama prati njihovu kraljevsku obitelj.

"Prokletstvo Grimaldija" seže daleko u povijest, još od prvog princa Rainiera. Prema navodima teoretičara zavjere, princ se onda zaljubio u djevojku koja je zapravo bila vještica. Vodio ju je u šetnje, a kako je nije mogao zavesti, nasrnuo je na nju. Odbila ga je nekoliko puta, a kako je to sve bilo na sramotu njezine obitelji, na kraju se bacila s litice pred njegovim očima.

"Niti jedan Grimaldi neće imati sreće u braku", rekla mu je navodno prije nego što se bacila u smrt.

Nekoliko stotina godina kasnije mnogi vjeruju kako je prokletstvo stvarno. Mlađa sestra princa Alberta, Stephanie, dvaput se razvela, a suprug njegove starije sestre Caroline preminuo je u nesreći na moru kada je imao 30 godina. Albertova majka, Grace Kelly, poginula je u prometnoj nesreći 1982. godine, a to je jedna od najvećih tragedija s kojima se palača suočila posljednjih godina.

Sada su oči javnosti uprte u njegov brak s princezom Charlene. O problemima u njihovu braku neprestano se šuškalo tijekom njezina boravka u Južnoafričkoj Republici i mnogi su smatrali da mu se više neće vratiti, no on je te glasine uporno i oštro poricao, a ovih su se dana pojavile i glasine da joj veliku podršku pruža ruski milijarder Vladimir Doronin, koji je poznat i kao bivši zaručnik supermodela Naomi Campbell.

The Daily Beast piše kako je Charlene nesretna u tom braku dugi niz godina. Izvor koji je bio s kraljevskim parom na ručku u palači prije nekoliko godina tvrdi kako je princeza tiho jecala tijekom cijelog ručka, a Albert nije ni trepnuo. "Albert nije prihvatio da ona doslovno pored njega sjedi i plače. Nije mi jasno zbog čega se nije samo ustala i otišla. Vjerojatno je htjela da se njezina nesreća vidi", rekao je izvor. Kaže kako je cijela situacija bila i više nego neugodna.

Princeza Charlene navodno je nekoliko puta pokušala pobjeći iz Monaka, a niti jednom joj do kraja nije uspjelo. Što se točno događa iza zatvorenih vrata palače, rijetki znaju. Albertova supruga navodno je još 2011. godine pokušala pobjeći prije vjenčanja, razgovarala je s južnoafričkim veleposlanstvom u Parizu, no na kraju joj je oduzeta putovnica i nije mogla izvršiti svoj plan. Palača je sve te navode opovrgnula.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Zanimljivosti Bio je najveća tajna slavnog oca punih 14 godina, a priznao ga je tek kada je postalo očito da ga više neće moći skrivati!

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Opa! Pogled na Majinu golišavu haljinu s leđa: "Trebali bi dizajnirati i za našeg predstavnika Eurovizije!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS