Preslatki su!

William i Kate objavili božićnu čestitku, jedan se detalj posebno svih dojmio: "Svake se godine šokiram"

Princ William i Kate Middleton s djecom The Prince and Princess of Wales/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Princ William i Kate Middleton objavili su božićnu čestitku i oduševili obožavatelje kraljevske obitelji.

Princ William i Kate Middleton objavili su ovogodišnju božićnu čestitku na svojem službenom profilu na Instagramu, koju je u samo nekoliko sati lajkalo više od milijun i pol ljudi.

Kraljevski je par objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom djecom, prinčevima Georgeom, Louisom i princezom Charlotte, koja je snimljena prije nekoliko mjeseci, a na kojoj svi zajedno samouvjereno koračaju prema budućnosti. Pritom su pokazali koliko su djeca narasla, a slatki je prizor, naravno, oduševio obožavatelje kraljevske obitelji.

"Dijelimo novu fotografiju obitelji kao ovogodišnju božićnu čestitku", napisali su uz objavu.

"Divim se pod kolikim su pritiskom, ali uvijek im je obitelj na prvom mjestu", "Svake se godine šokiram koliko narastu", "Hvala što nastavljate kraljičinu tradiciju", "Toliko dostojanstva i stila dok princ Harry prodaje svoju dušu", "Volimo vas Williame i Kate", "Otmjeno i predivno", "Jako lijepa fotografija", "Koliko je ovo slatko", "Kate će biti najbolja kraljica", samo su neki od komentara koje su dobili.

Fotografija je objavljena nakon što su Williamov brat, princ Harry, i njegova supruga Meghan Markle objavili dokumentarni film i zgrozili javnost svojim izjavama i ponašanjem, a mnogi smatraju kako su time zapravo izdali kraljevsku obitelj.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte emotivne trenutke Vatrenih s djecom nakon poraza, Modrićev sin plakao na tribinama

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Izabel Kovačić do posljednjeg trenutka vjerovala je u pobjedu, a navijala je u društvu Ivane Vide i Josipe Perišić!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS