ima tu svega!

Pogledajte tetovaže partijanera na Ultri: Neki su tintom prekrili gotovo cijelo tijelo, a jedan se crtež najviše ponavlja!

Tetovaže na Ultri - 16 Ivana Ivanovic/Pixsell 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Ovogodišnji splitski festival Ultra Europe bio je prava glazbena senzacija, a između ostalog pozornost su privukli i raznovrsni partijaneri!

Na jubilarnom 10. festivalu Ultra Europe okupili su se partijaneri i ljubitelji elektroničke glazbe diljem svijeta. 

Osim svjetskih faca koje su na splitskoj pozornici napravile pravi spektakl, pozornost su privukle i osebujne ličnosti iz publike. 

Bilo je tu svega - od zanimljivih i oskudnih outfita, raznih transparenata, atraktivnih dama, sve do intrigantnih tetovaža posjetitelja, pa su tako na trećoj večeri fotografi uhvatili razne crteže na tijelima publike u Splitu.

Najučestalija tetovaža bila su krila, a u našoj galeriji možete pogledati čime su sve posjetitelji ukrasili svoje tijelo.

10. festival Ultra Europe nakon tri dana Splita sljedeća tri dana seli se na Brač, Hvar i Vis. Sveukupno nastupa 150 DJ-eva, a organizatori su ranije najavili da se očekuje se oko 150.000 posjetitelja iz 140 zemalja svijeta.

Povezana vijest Zanimljivosti Ljubav, nogomet i najotkačenija izdanja dosad: Ovako se partijaneri opraštaju od Splita!

Povezana vijest Celebrity Knoll se vratila na Ultru još golišavija, a uzdahe svaku večer mami još jedna poznata Hrvatica!

Povezana vijest Zanimljivosti Ove atraktivne dame glavna su senzacija na Ultri, jednu od njih pamtimo i iz našeg hit-showa!

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Fanovi ne mogu vjerovati da je Brenda iz Beverly Hillsa zauvijek otišla: ''Sad je opet s Lukeom...''

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Celebrity Suze teku same od sebe na Davidovu oproštajnu poruku omiljenoj Brendi iz Beverly Hillsa: ''Sestro moja...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS