tužni prizori

Pogledajte najnovije fotografije čovjeka čija je priča rastužila čak i njegove najbliže, jedva preživljava i odbija pomoć

Jess Brolin - 5 Profimedia 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Dok obitelj Jessa Brolina živi u luksuzu, on jedva preživljava, a njegova pomajka nije odgovorila na brojne zahtjeve za komentar niti je dala detalje o tome kako je njegova slavna obitelj pokušala pomoći.

Nedavno iskopane fotografije pokazuju da je problematični posinak Barbre Streisand, Jess Brolin, bio u teškoj nevolji prije najmanje deset godina, jer su ga vidjeli kako kopa po kantama za smeće dok je živio u svom pokvarenom kamionetu.

Kako je DailyMail otkrio, stvari su postale malo bolje za holivudskog potomka koji sada boravi u otrcanom motelu na periferiji umjetničkog grada Ojaija u Kaliforniji.

Streisand, koja je udana za Jessina oca, glumca Jamesa, nije odgovorila na brojne zahtjeve za komentar niti dala detalje o tome kako je njegova slavna obitelj pokušala pomoći.

Njezin luksuzni život u vili u Malibuu vrijednoj 20 milijuna dolara u oštroj je suprotnosti s Jessovim životom koji više od desetljeća oscilira između privremenog smještaja i života na ulici.

Jess trenutno boravi u hotelu Topa Vista s tri zvjezdice koji se nalazi na prometnoj autocesti nasuprot kafiću i frizerskom salonu.

Jessa su paparazzi nedavno snimili, a vidljivo je da ima problem s viškom kilograma. Strani mediji pišu da teži čak oko 150 kila, a OVDJE možete pogledati sve njegove fotografije.

Na internetu se mogu pronaći i fotografije skromnog motela u kojem trenutačno živi.

Ovo je i bolja situacija od one kada je 2011. godine živio u kamionetu Toyota iz 1981. godine, nakon što mu je ponestalo novca iz zaklade koju je naslijedio od majke. Pošto se kamionet raspao, Jess je tri godine spavao na ulici, a hranu je tražio po kontejnerima.

Jane Age, prva od triju supruga njegova oca, tragično je poginula u prometnoj nesreći 1995. godine, deset godina nakon razvoda od glumačkog veterana.

U to vrijeme glasnogovornik Barbre Streisand izjavio je da je obitelj Jessu pokušala pomoći, ali da je on pomoć odbio.

''Jako ga volimo i želimo mu samo najbolje'', poručili su tada.

Jess nikada nije pokuša ponovno oživjeti svoju showbizz-karijeru koja je završila na dva filma.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Piton bujne Slavonke ponovo je zvijezda društvenih mreža, ovoga puta za sve je kriva ciklona Boris

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina u bikiniju pokazala isklesano tijelo, njezine mišiće bilo je nemoguće ne primijetiti: "Bolje se drži od Mirka Filipovića!"

Povezana vijest Celebrity Nakon što je oženio sina, udaje se i kći Aljoše Asanovića: Sreću je pronašla s poduzetnikom, a već je objavila i fotke s djevojačke zabave!

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda kada Franka uskoči u ulogu princeze, u očaravajućoj haljini izraženog dekoltea sve je oborila s nogu: "Vedran je pravi sretnik!"

Povezana vijest Celebrity Pljušte komentari na novi izgled princa Williama, mišljenja su potpuno podijeljena: "Recite mi da je ovo Photoshop!"

Povezana vijest Nekad i sad Dok se nekad nalazila na listama najljepših žena, sada svima izaziva čuđenje zapuštenim izgledom, a zbog ovoga su svi gedali u njezinu nogu!

Povezana vijest Celebrity Potvrđen je uzrok smrti glumca iz kultne serije "Alf", obitelj je otpočetka sumnjala na ovakav rasplet

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS