Ne, ovo nisu filmske scene!

Pogledajte ove hit-fotke premijera Plenkovića i zagrebačkog gradonačelnika, kao da su izašli iz filma!

Andrej Plenković i Tomislav Tomašević - 1 Damjan Tadic / CROPIX 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Fotografije Andreja Plenkovića i Tomislava Tomaševića s otvorenja muzeja u Zagrebu postale su hit na internetu, jasno je i zašto.

Hrvatski prirodoslovni muzej danas je svečano otvoren u nazočnosti gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića, predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, ravnateljice Muzeja Tatjane Vlahović i mnogih drugih visokih uzvanika.

No, najviše pozornosti ukrali su premijer i gradonačelnik kad su na sebe stavili 3D naočale prilikom razgledavanja jednog od izložbenih primjeraka, a potpuno je jasno i zašto.

Kao da su izašli iz nekog trilera, ovaj trenutak nije mogao ostati nezabilježen, a fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Više o otvorenju muzeja pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Gola leđa na senzualnoj haljini Maje Šuput pun su pogodak, u ovakvom stajlingu mogla bi na svjetski poznate crvene tepihe!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Milica iz Kumova ne skriva koliko je zaljubljena, našeg zgodnog rukometaša više ne pušta iz ruku!

Mama mladog hajdukovca uhvatila se kuhanja u tajicama, no fokus sa specijaliteta privuklo je sasvim nešto drugo!

Bivša hrvatska misica početkom godine rastala se od 13 godina starijeg poduzetnika, a sad objavila fotku s njim pa sve zbunila

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je to ovoliko očaralo premijera Plenkovića, njegove reakcije oduševljenja nisu promakle fotografima

Povezana vijest Zanimljivosti Gradonačelnik Zagreba snimljen u plesnom zanosu, predvodio je slavlje okružen kolegicama u svom stožeru!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS