ima snažnu poruku!

Film o kojem ćete razmišljati danima, a plakati dok ga gledate: ''Osigurajte si punu kutiju maramica...''

Film ''Čovjek zvan Otto'' - 10 Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Ako još niste, vrijeme je da čujete za film ''Čovjek zvan Otto'', koji će vam svojom pričom pružiti potpuno novi pogled na svijet.

Tom Hanks nizu uspješnih uloga dodao je i ovu.

''Čovjek zvan Otto'' film je koji je snimljen prema hvaljenoj istoimenoj noveli New York Timesa, a navedena knjiga prodana je u više od tri milijuna primjeraka.

Hanks je utjelovio susjeda koji svoje dane krati provođenjem reda i pravila u svojem susjedstvu – od recikliranja pa do parkiranja. Gubitak supruge svaki dan mu sve više smanjuje volju za životom, koji si želi i oduzeti, no dolazak jedne mlade obitelji u susjedstvo preokrenut će stvari u drugom smjeru.

Trailer pogledajte u nastavku.

Komentari gledatelja na film vrlo su obećavajući.

''Upravo sam gledao film. Ovaj film nosi vrlo snažnu poruku o tome kako bismo trebali njegovati uspomene i živjeti punim životom u isto vrijeme, bez obzira na godine. Nemojte ostati zarobljeni u prošlosti, ona postaje pretežak teret za nošenje. Sve preporuke za gledanje'', ''Upravo sam ovo pogledala i još uvijek plačem, iz ovog filma sam shvatila život starijih građana koji su više od ljudi koji uživaju u starosti, ali se još uvijek moraju nositi sa svojim problemima. Ovaj film doista mi je otvorio način razumijevanja starijih građana i potaknuo me da postanem poput Marisol budući da sam 19-godišnjakinja koja nikada nije priznavala starije osobe poput samog Otta. Ovo je film koji morate pogledati jednom u životu'', ''Svaki je lik dobro razvijen, a ljudska povezanost nevjerojatna. Osigurajte punu kutiju maramica za gledanje...'', samo su neki od brojnih pozitivnih kritika.

A tko je Marisol i zašto vam je za gledanje potrebna gomila maramica, saznat ćete samo ako film pogledate sami.

Ovih dana u trendingu je i priča o braći koja su ubila svoje roditelje, a sad svi traže njihovo puštanje na slobodu. O čemu se radi, pogledajte OVDJE.

Nedavno je izašao i dokumentarac o Brazilki koju zovu ''nevidljivom žrtvom'', a o čemu se točno radi, pogledajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Tko je glumica koju gledamo kao suprugu Momčila Otaševića u seriji koja je osvojila Hrvate?

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Prizori gole glumice srušili internet, video je sama objavila: ''Za sve moje prljave dečke!''

Pogledajte što je Marija Benjak napravila kad je napustila MasterChef: ''Meni to ima značenje koje mi je promijenilo život''

Tijelo preminulog sina dva je mjeseca čuvala u kući: "Ne postoji zakon u državi...''

Povezana vijest Celebrity Procurili detalji neugodnog susreta Dianina oženjenog ljubavnika i kraljevskog osoblja: ''Smrzavao se, crven u licu...''

Povezana vijest Celebrity Ovako srpski folker slavi rođenje kćeri, ništa bez poderane majice: ''Od prekjučer nisam spavao!''


 

 

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS