"Mračno raspoloženje"

Procurio tajni razgovor kraljice Elizabete, njezina izjava o Meghan Markle otkriva što stvarno misli o njoj?

Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Afp 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Tom Bower u svojoj knjizi "Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora" otkriva dosad nepoznate detalje o odnosima u kraljevskoj obitelji.

Britanski autor Tom Bower u svojoj novoj knjizi otkriva nove škakljive detalje odnosa kraljevske obitelji i Meghan Markle te tvrdi da je kraljica Elizabeta svom osoblju od najvećeg povjerenja priznala kako joj je laknulo što Meghan nije prisustvovala sprovodu princa Philipa.

Bilo je to 17. travnja, samo mjesec dana nakon što su njezin unuk Harry i Meghan sjeli s Oprah Winfrey kako bi snimili senzacionalni intervju koji je potresao kraljevsku obitelj.

"9. travnja 2021. princ Philip je umro. Njegov sprovod zakazan je za 17. travnja, a Harry je stigao u London neposredno prije službe.
Raspoloženje je bilo mračno. Svakodnevno su mediji veličali Philipov izvanredan život i odanost zemlji, a bio je planiran jednostavan sprovod u kapelici Svetog Juraja u Windsoru. Predviđalo se da će vrijeme biti izvanredno, a jedina neizvjesnost bio je odnos između Harryja i njegove obitelji. Kako će se nositi s ocem i bratom?", otkrio je u knjizi naziva "Osveta: Meghan, Harry i rat između Windsora"

Kraljica se pripremala suočiti s javnošću na jedan od najtužnijih dana u svom životu, a kako bi se pridržavala ograničenja zbog koronavirusa, u kapelici je bila sama sa svojim suradnicima od povjerenja.

“Hvala Bogu da Meghan ne dolazi", rekla im je jasno i glasno, tvrdi Bower u knjizi.

Britanski mediji prenose da se navodni komentar odnosi na dramu oko nagađanja o tome hoće li i Harry i Meghan doletjeti iz SAD-a, te da nije riječ o kraljičinoj netrepljivosti prema supruzi svog Harryja, iako su mnogi uvjereni kako je riječ upravo o tome.

Buckinghamska palača odbila je komentirati bilo kakve tvrdnje i zasad se nisu oglasili po tom pitanju.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Pogledajte video kojim je Anđa Marić sve dirnula, nakon prvih samostalnih koraka uspjela ono što se činilo nemoguće!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Holivudski glumac srdačno mahao obožavateljima u Splitu, a onda fotografe počastio bezobraznom gestom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS