''Trudim se...''

Najseksi baka Balkana otkrila tajnu savršenog izgleda koju primjenjuje već godinama: "Nije mi svejedno"

Neda Ukraden - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Neda Ukraden za srpske medije prisjetila se perioda života kad je bila trudnica te otkrila što radi da tako dobro izgleda i u 73. godini života.

Pjevačica Neda Ukraden za Blic.rs prisjetila se dana kad se pripremala postati majka. 

"Bila sam trudnica koja je jako dobro podnosila trudnoću. Jela sam sve što je trebalo, bjelančevine, a strašno puno sam jela salate. Ne znam kako sam se od te ribe i salate toliko udebljala. Imala sam 52 kilograma kada sam ušla u trudnoću i 74 pred porođaj. Ali sam željela izbjeći samo jedno: nisam željela izgledati kao očajna trudnica", otkrila je.

Također, ispričala je da i danas pazi na svoju prehranu te redovito vježba, pa je upravo to tajna njezina dobrog izgleda. 

Objasnila je i kako je stalno na putu, pa se ne može uvijek baš svega pridržavati, ali je sretna što ne puši i ne pije te se nikada ne prejeda.

"Nijedan čovjek ne može voditi uredan život kada je na putu po sedam-osam sati, ali u svakom slučaju trudim se voditi zdrav način prehrane. Kada sam kod kuće, spremam sama hranu. Obožavam kuhati i nije mi svejedno što jedem", rekla je pjevačica.

Neda smatra kako je za dobru karijeru potrebna isključivo sreća, za koju se treba izboriti.

"Ljudima se danas ništa ne da, a oni su drugi pak započeli svoju karijeru u kafanama i tamo će i završiti, a realno su mogli puno više. Očito su tada bili zadovoljni. Nije u redu da osuđujem i dajem savjete. Netko jednostavno voli toplinu doma, a karijeru prepušta nekima poput mene koji su cijeli život na kotačima", zaključila je za kraj.

Inače, Neda ponosno nosi laskavu titulu jedne od najljepših i inspiracija je mlađim kolegicama.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Franka Batelić pokazala djelić obiteljske idile s Ćorlukom i otkrila što posebno fascinira njihova sina Viktora!

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 inMagazin Ivan Šarić sasvim iskreno o čarima roditeljstva: ''To je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu, ali šokiralo me...''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS