Nosila titulu najljepše

U sjajnoj je formi i u 64. godini, ali, nažalost, jedna druga tema je glavna kad je ona u pitanju

Melanie Griffith i Stella Banderas (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Melanie Griffith fotografi su snimili u opuštenoj šetnji Beverly Hillsom, a i ovog je puta glavna tema njezino lice koje je podvrgnula brojnim estetskim operacijama.

Holivudska glumica Melanie Griffith u kolovozu je proslavila 63. rođendan i može se pohvaliti sjajnom tjelesnom formom koju održava između ostalog dugim šetnjama i trčanjem, tijekom čega ju nerijetko snime paparazzi.

No ono što zapravo prvo upada u oči jest glumičino lice, a razlog tome prvenstveno su brojne plastične operacije kojima se podvrgla sa željom da što duže ostane mlađa, ali i sama zbog toga danas žali.

Nisam shvatila na što nalikujem dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O, moj Bože, što je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sva sra*a koje mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada", izjavila je Melanie u jednom od intervjua.

No unatoč tome priznaje da se sjajno osjeća jer djeca su joj odrasla, s bivšim je suprugom u sjajnim odnosima i, kako kaže, ispred nje su brojne mogućnosti. S Antonijem Banderasom razvela se 2015. godine nakon gotovo 20 godina braka, a prethodno je bila udana i za Dona Johnsona te Stevena Baurea.

Melanie je nedavno pozirala odjevena samo u donje rublje, i to kako bi se pridružila akciji prikupljanja novca u mjesecu borbe protiv raka dojke, čime je privukla veliku pažnju javnosti i medija. Inače se i sama prije dvije godine suočila sa strašnom bolešću. Liječnici su joj iz nosa operacijom uklonili nakupinu malignih stanica, a Melanie je onda govorila kako je prošla kroz strašan zahvat.

"Stravično je kada shvatite da vam karijera ovisi o izgledu lica, no onda sam shvatila da samo moram staviti flaster i da će sve biti u redu. Samo sam izgledala smiješno", izjavila je tada.  

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nezgoda naše najseksi plesačice: Uske kožne hlače puknule joj usred snimanja, objavila je i video!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS