sve je priznao 2016. godine

Chandler iz Prijatelja napustio nas je prije godinu dana, prije smrti potrošio je milijune kako bi se izliječio od kobnih poroka

Matthew Perry i Lisa Kudrow Profimedia 1/47 >> Pogledaj i ovo +36 Galerija

Matthew Perry preminuo je prije godinu dana. Proslavio se ulogom sarkastičnog Chandlera Binga u hit-seriji ''Prijatelji'' ,koju i dandanas svi gledamo.

Prošlo je točno godinu dana otkako nas je napustio glumac Matthew Perry. Glumac je toga kobnog dana pronađen mrtav u jacuzziju u svome domu u Los Angelesu.

Liječnici su pokušali spasiti Perryja, ali je sve bilo neuspješno te su ga proglasili mrtvim na mjestu događaja.

Glasnogovornik mrtvozornika u Los Angelesu sredinom prosinca prošle godine potvrdio je da je Perry umro od posljedica konzumacije ketamina i utapanja. Iako se smrt smatra nesretnim slučajem, policija je pokrenula istragu jer je ostalo otvoreno pitanje - tko je Matthewa opskrbio ketaminom.

Uhićeno je nekoliko osoba zbog umiješanosti u zavjeru oko distribucije ketamina, od kojeg je glumac preminuo. Prema optužnici, dvojica liječnika isprva su glumcu nabavljala zalihe ketamina, a kada su lijekovi postali preskupi, nabavljao ih je iz drugih izvora, uključujući ženu poznatu kao "kraljica ketamina Los Angelesa".

Više o novim detaljima u slučaju legendarnog glumca pročitajte OVDJE.

Glumca najviše pamtimo po ulozi Chandlera Binga iz hit-serije ''Prijatelji'', koja se prikazivala deset sezona na NBC-ju od 1994. do 2004., a koja je i dandanas vrlo popularna. Matthew je u ''Prijateljima'' glumio s Jennifer Aniston, Courteney Cox, Davidom Schwimmerom, Mattom LeBlancom i Lisom Kudrow.

Perry je godinama vodio bitku s ovisnostima o drogi i alkoholu, a o tome je i sam javno govorio. Prvi je put na odvikavanju bio 1997. godine, a onda se opet prijavio 2001. i 2011. Koliko su veliki njegovi problemi bili, otkrio je tek 2016. godine kada je u velikom intervjuu priznao da se zbog ovisnosti ne sjeća snimanja čak triju sezona ''Prijatelja''.

Bio je i na desetak operacija koje su mu spasile život, 15 je puta odlazio u klinike za odvikavanje i potrošio devet milijuna dolara pokušavajući se očistiti dok se borio s drogama i alkoholom. O svemu je progovorio i u svojoj autobiografiji ''Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing''.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić nije prošla neopaženo dok se šetala centrom Zagreba, zna se tko je muškarac s kojim je bila

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Vanna oduševila pratitelje novim fotografijama bez filtera, pohvale joj je ostavila i Nina Badrić

Tko je bivša misica i suradnica Hane Tabaković Bakse koja se našla usred skandala s humanitarnim revijama?

Tko je Hana Tabaković Baksa koja se našla usred skandala za potkradanje humanitarnih akcija?

Svi pričaju o najslađem trenutku na Zečićevu koncertu karijere: ''Duša, on čak i facom oponaša svog idola!''

Povezana vijest Celebrity Vokalne sposobnosti djevojčice Ane zapanjile su gledatelje Supertalenta: ''Ajme, kako pjeva, predivna boja glasa!''

Povezana vijest Celebrity O hip-hop princezi sa Supertalenta bruje društvene mreže: ''Mala je svjetski talent, 10 godina i takvi pokreti!''

Povezana vijest Zanimljivosti Tko još ne zna za najpoznatiju single tetku s Balkana? Ona je zvijezda TikToka, obožava turbofolk i domaću kuhinju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS