Ovo oduzima dah!

Pogledajte fotografije novog luksuznog zdanja u Splitu kojim se počastio Mate Rimac, prvi susjed bit će mu naš izbornik!

Mate Rimac Instagram 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Mate Rimac kupio je luksuzni stan u Splitu, a u ovoj raskoši uživa i njegov prvi susjed, trener Hrvatske nogometne reprezentacije.

Naš uspješni inovator Mate Rimac svoj je novac ponovno uložio u nešto novo, a radi se o luksuznom stanu.

Kako doznaje Index, Mate je kupio stan u Splitu, u zgradi Bel Étage, točnije na splitskom predjelu Duilovo.

Rimac će moći zajedno s drugim stanarima zgrade uživati i u zajedničkoj teretani, bazenu, sauni, jacuzziju, stolovima za masažu i kozmetičkim uslugama, a uz stan su mu pripala dva parkirna mjesta i ostava.

Splitski Bel Etage jedna je od najluksuznijih stambenih zgrada u Hrvatskoj, a kako sve to izgleda pogledajte u nastavku.

Veći stanovi koji se nalaze na vrhu zgrade imaju goleme staklene stijene, dnevne boravke s kaminom, tri spavaće sobe od kojih svaka ima svoju kupaonicu. Čak i prizemlje, izgrađeno na 45 metara nadmorske visine, ima pogled na more, a do njega se dolazi stubištem kako bi bilo u potpunosti odvojeno od ulice.

Zanimljivo je da u toj zgradi stan ima i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić koji će sada Rimcu biti i susjed. On je stan tamo kupio 2020. godine.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Stjepan Vukadin oglasio se nakon finala i pobjede svog Luke, emocije su još uvijek na vrhuncu: ''Ljudi moji, pa što reći?''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Evo kako su se zabavljali kandidati MasterChefa nakon finala, pobjednik je čak zaplesao i linđo, a dočekala ih je i torta!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS