"zapamtite..."

Voditeljica snimila zastrašujući trenutak kada je munja udarila terasu u Hrvatskoj, taman je otišla pokupiti ručnik!

Maria Grigoryan Vučković Maria Grigoryan Vučković/Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maria Grigoryan Vučković s pratiteljima je podijelila strahovite prizore grmljavinskog nevremena.

Voditeljica Maria Grigoryan Vučković na svom je Instagram profilu objavila uznemirujuće prizore grmljavinskog nevremena.

Baš u trenutku kada je izašla na terasu, udario je grom, a ona je u svojoj objavi opisala strašnu situaciju te je udijelila nekoliko savjeta ukoliko se dođe do udara munje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Grigoryan Vučković (@la_masha)

"Izašla sam na terasu da pokupim ručnik, nisam očekivala da će munja udariti u terasu, jer ima ograda i drveća okolo… Zapamtite: tende, šatori i nadstrešnice neće vas zaštititi od groma. A ako se smoče, predstavljat će dodatnu opasnost, jer voda dobro provodi struju. Najčešće munje ubijaju ljude ljeti, tijekom aktivnosti na otvorenom - ribolova, vožnje čamcem, sporta ili na plaži. Stoga, kada izlazite na otvoreno, provjerite vremensku prognozu. Ako je nevrijeme, bolje je ostati kod kuće", napisala je u opisu videa.

Vrijeme je u Hrvatskoj ovih dana nestabilno i DHMZ najavljuje mjestimična grmljavinska nevremena.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Uznemirujući prizori Celine Dion koja se bori s opakom bolesti, slomila se pred kamerama: "Ne možete kontrolirati vlastito tijelo..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput u haljini koja je jedva pokrila ključne dijelove pokorila Slavoniju: "Ma ti si haljini samo dodatak!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS