Vrlo samozatajan par

Poslije života u kultu i tragedije pronašao je utjehu u 10 godina mlađoj kolegici, ovog lipnja dobili su i drugo dijete!

Joaquin Phoenix i Rooney Mara Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Joaquin Phoenix u posljednje vrijeme promovira film "Joker: Ludilo u dvoje", a tihu podršku pruža mu supruga Rooney Mara, koja je nedavno rodila njihovo drugo dijete.

Novi film Joaquina Phoenixa "Joker:Ludilo u dvoje" nastavak je uspješnog filma iz 2019. godine o jednom od Batmanovih protivnika. U nastavku filma za koji je dobio nagradu Oscar za najbolju mušku ulogu Phoenixu se pridružila Lady Gaga kao Harley Quinn te zajedno odrađuju promociju po filmskim festivalima.

U nedavnom intervjuu 50-godišnji Phoenix je otkrio kako je govor za Oscar pripremio zajedno sa svojom majkom Arlyn i suprugom Rooney Marom, čime je potvrdio glasine o vjenčanju.

Joaquin i Rooney zaručili su se 2019. godine, a u vezi su prije toga bili od 2016. Upoznali su se tijekom snimanja filma "Ona" 2012. godine. Kada su se ponovno sreli 2016. na snimanju "Marije Magdalene", priznali su da tu postoji nešto više od prijateljstva. Početkom 2017. godine pojavili su se prvi put kao par u javnosti, i to na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

Phoenix je kasnije novinarima potvrdio kako žive zajedno u kvartu Hollywood Hills u Los Angelesu, no ne žele previše javno govoriti o svom privatnom životu.

2020. godine dobili su sina Rivera, a u lipnju ove godine dobili su i drugo dijete, čiji spol i ime još nisu otkrili.

Inače, Joaquin je rođen u obitelji s petero djece, od rođenja je bio član kulta Children of God. Glumačku karijeru započeo je kao dijete, zajedno s bratom Riverom, uz kojeg je bio usko vezan. Međutim, tragedija je pogodila obitelj Phoenix kada je 1993. godine River umro Joaquinu na rukama, zbog čega se on povukao iz javnosti.

Veći uspjeh u karijeri počeo je ostvarivati 2000-ih godina s ulogama Komoda u filmu "Gladijator" i Johnnyja Casha u filmu "Hod po rubu", nakon čega počinje njegov filmski uspon.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Nekad i sad Omiljena televizijska forenzičarka u stvarnom životu ima još unikatniji imidž od ovog, ni najvjerniji fanovi ne bi je prepoznali!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lijepa domaća glumica zarobila je srce saborskog zastupnika, vratila mu je vjeru u ljubav nakon velike tragedije koju je doživio!

Dalibor Matanić prvi put u javnosti nakon afere koja je šokirala Hrvatsku, njegov izraz lica otkriva kako se zbog svega osjeća

Naš rukometaš suprugu je upoznao dok je još bila studentica, sasvim slučajan susret bio je dovoljan za ljubavnu iskru

Povezana vijest Celebrity Elton John o svom zdravstvenom stanju: ''Da vam budem iskren, nije ostalo puno...''

Povezana vijest Celebrity Sanaderova starija kći udala se u tajnosti! Već je godinama u Americi, a zbog ljubavi je počela ispočetka

Znate li da Vuco ima prelijepu kćer? Ne voli se javno eksponirati, a evo čime se bavi

Evo zašto je chef Stjepan morao reagirati u posljednjoj epizodi MasterChefa: ''Uništi sve...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS