Njezino mirno mjesto

Kralj Charles otkrio zašto je njegova majka za posljednje dane života odabrala imanje Balmoral: ''Predvidjela je to...''

Kralj Charles i kraljica Camilla Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kraljica Elizabeta preminula je na imanju Balmoral, a njezin sin Charles sad je otkrio zašto je za svoje posljednje dane odabrala baš to mjesto.

Kralj Charles otkrio je zašto je njegova pokojna majka kraljica Elizabeta II. odlučila provesti svoje posljednje dane u svojoj u Balmoralu u Škotskoj.

Elizabeta je umrla u dobi od 96 godina 8. rujna 2022. u dvorcu Balmoral u Aberdeenshireu, koji je bio kraljevska rezidencija od 1852. godine.

Charles je rekao kako je Elizabeta predvidjela da imanje bude mjesto na kojem će ona živjeti nakon smrti supruga princa Philipa u travnju 2021., prenosi Daily Mail.

''Moja pokojna majka posebno je cijenila vrijeme provedeno u Balmoralu i ondje je, na najdražem mjestu, odlučila provesti svoje posljednje dane.''

Tradicionalno je ljetne stanke provodila u dvorcu, a bila je ondje i kad je preminula, uz Charlesa i svoju kćer princezu Anne.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Nezaboravni Rafo naglo je nestao s TV ekrana, a danas živi potpuno drugim životom: ''Kad sam poljubio dno, znao sam...''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Nekad i sad Evo kako je naš izbornik Dalić izgledao davne 2006. godine! Nešto do danas na sebi nije promijenio

Ibrahimović se za rođendan počastio skupocjenim poklonom, na cifru nije gledao: ''Nije loše, prijatelju!''

Meri iz MasterChefa nikad iskrenije: ''Sinu nisam mogla kupiti krafnu, moje dijete zna što znači kad mama nema...''

Povezana vijest Celebrity Sretne vijesti u kraljevskoj obitelji: Princezi stiže prinova, a poznato je i kada

Povezana vijest Celebrity Kralj Charles oglasio se nakon smrti velike glumačke zvijezde: "S najljepšim divljenjem njezinim izvrsnim nastupima..."

Poslije života u kultu i tragedije pronašao je utjehu u 10 godina mlađoj kolegici, ovog lipnja dobili su i drugo dijete!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS