''Konačno nešto dobro!''

Tajna koju je čuvao 25 godina prikovala je gledatelje uz male ekrane: ''Ovo bi mogla biti najbolja hrvatska serija!''

Nova dramska serija "U dobru i zlu" okupila je gledatelje pred male ekrane koji su još sinoć uživali u prvoj epizodi ispunjenoj raznim zapletima.

U ponedjeljak je prikazana prva epizoda nove dramske serije Nove TV "U dobru i zlu". Uzbudljiva priča donosi tajne i intrigantnu radnju koja će pred malim ekranima okupiti cijele obitelji, a nevjerojatne zaplete tumači odlična zvjezdana glumačka postava.

Glavni junak Veljko Srića već u prvoj epizodi otkrio je tajnu koju je skrivao 25 godina. Kod njega je sve duplo. Vodi dvostruki život s dvije supruge i dvije obitelji na dvije adrese.

Sudeći po komentarima, gledatelje je odmah zaintrigirala radnja koja je isprepletena raznim preokretima.

"Čini mi se po večerašnjoj epizodi da bi ovo mogla biti i najbolja hrvatska serija", "Super serija, za svaku pohvalu", "Bit će napeto", "Bravo za seriju. Konačno nešto dobro, a da je naše", "Serija je vrh. Sve se brzo događa... Ovo na kraju je top. Glumci svi super. Bravo, bravo", "Toliko se svega dogodilo samo u prvoj epizodi, ako nastave tim tempom, bit će super", "Odlična, sve se brzo događa, glumačka ekipa izvrsna", "Serija je odlična", samo su neki od komentara.

I večeras slijedi nova epizoda dramske serije u kojoj intrigantni zapleti i raspleti govore o tome da se živom čovjeku svašta može dogoditi, a ova serija pokazuje kako su se dvije obitelji našle u kolopletu nevjerojatnih emocija i životnih okolnosti definiranih onim što kažu tradicija, društvo, ali i ljudsko srce.

Uopće ne sumnjamo da će sjajna glumačka postava i provjereni produkcijski tim Nove TV donijeti pravu dramsku pustolovinu koju nećete željeti propustiti.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte emotivni video u kojem je Kate Middleton objavila nove detalje o svom zdravstvenom stanju: ''Zastrašujuće i nepredvidivo za sve...''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 inMagazin Legendarni holivudski glumac o tajnom dolasku na otok Vis: "Mogao bih živjeti na ovom otoku..."

Povezana vijest Celebrity James Earl Jones preminuo u 94. godini, već dugo je bio bolestan

Povezana vijest Celebrity Svi pričaju o ovim prizorima Taylor i Travisa: Jedni su uvjereni da je ovo gluma, drugi se ne slažu!

Povezana vijest Clubzone Najveća svjetska zvijezda među violinistima stiže u Zagreb, u Lisinskom će publiku provesti kroz različite glazbene stilove!

Povezana vijest Celebrity Zanosna Nives u mini haljini potpuno je očarala pratitelje, ovoga puta svi su gledali samo u njezine noge!

Povezana vijest Celebrity Zgodni glumac rastaje se od 23 godine starije kolegice? Njihova ljubavna priča još nikome nije dosadila

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS