turbulentan ljubavni život

Liam Payne sina je dobio s 10 godina starijom pjevačicom, spojio ih je show koji ga je učinio svjetskom zvijezdom

Liam Payne, Cheryl Cole Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Liam Payne uživao je u ljubavi s brojnim slavnim ljepoticama. Našle su se tu manekenke, pjevačice, a i influencerice.

Liam Payne preminuo je nakon što je pao s trećeg kata hotela u Argentini. Osim brojnim glazbenim uspjesima, medijske stupce često je znao puniti i ljubavnim životom, pa krenimo ispočetka...

Danielle Peazer

Na početku karijere poznato je da je bio u vezi s Danielle Peazer, koju je upoznao upravo na X Factoru, koji mu je promijenio život. Zajedno su bili od 2010. do 2012. godine.

Sophia Smith

Nakon prekida neko vrijeme je bio sam, a onda je 2013. godine uplovio u vezu sa Sophijom Smith. Ipak, ni tu nije bilo puno sreće, pa je par prekinuo 2015. godine.

Svojedobno je o vezi pričao za strane medije.

''Potpuno sam utučen što sam se razišao od Sophije, ali da bi netko učinio dobro za nekoga, ponekad je bolje ne učiniti ono što ti srce želi, nego ono što je bolje za njih'', rekao je za The Sun svojedobno.

Cheryl Cole

Njegova najpoznatija veza bila je ona s pjevačicom Cheryl, koja je od njega bila starija deset godina. Par se upoznao kada je 14-godišnji Liam došao na audiciju za X Factor 2008. godine. Ipak, romansa je počela nešto kasnije, kad se par ponovno susreo na X Factoru.

Cheryl i Liam objavili su svoju romansu u veljači 2016., a sina Beara dobili su u ožujku 2017. Svatko je ipak svojim putem otišao u srpnju 2018., nakon dvije i pol godine romanse, ali ostali su prijatelji.

Liam je često znao govoriti kako se nije snašao u očinskoj ulozi jer je bio jako mlad.

''I da budem iskren, to nam je uništilo vezu, ali iz opravdanih razloga. Bio sam toliko uzbuđen što će se roditi da sam se zapravo brinuo hoću li ga voljeti dovoljno'', rekao je svojedobno u jednom podcastu.

Mnogima je nakon tragične smrti u mislima upravo pjevačev sin, a više o tome pročitajte OVDJE.

Cairo Dwek

2018. godine uživao je i u ljetnoj romansi s manekenkom Cairo Dwek, ali kraj njihovoj vezi došao je nakon samo dva mjeseca druženja.

Naomi Campbell

Iduće godine povezivali su ga s Naomi Campbell, koja je od glazbenika bila starija čak 23 godine. Strani mediji često su pisali o njihovoj romansi, ali par to nikada nije potvrdio.

Maya Henry

Glasine su prestale kada je pjevač uhvaćen u prisnom druženju s influencericom Mayom Henry. Zajedno su bili od 2019. do 2022. godine. Par je bio i zaručen. Nakon prekida nisu ostali u dobrim odnosima, a influencerica je otkrila jezive detalje o njemu. Više o tome pročitajte OVDJE.

Kate Cassidy

Iste godine Liam je pokušao pronaći sreću s Kate Cassidy. Zajedno su se pojavili na crvenom tepihu u listopadu 2022. godine na dodjeli Fashion Awards te potvrdili šuškanja o ljubavi.

Ona mu je bila najveća podrška kada je u lipnju 2023. godine dobio infekciju bubrega. S njim je provela i neko vrijeme u Argentini, ali samo dva dana prije tragedije napustila je hotel, a više detalja pročitajte OVDJE.

Vijest da je preminuo Liam Payne šokirala je svijet. Više o tome pročitajte OVDJE.

Svakog trenutka cure i novi detalji, a više saznajte OVDJE.

Obožavatelji su se okupili ispred hotela u kojem se dogodila tragedija, a tužne prizore pogledajte OVDJE.

Što je Liam objavio nekoliko sati prije smrti na društvenim mrežama, pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Fanovi se okupljaju ispred hotela u kojem je život tragično izgubio pjevač koji je bio svjetska senzacija

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Nekad i sad Nove fotografije glumca koji je u teškom stanju rastužile su fanove, dugo se skrivalo da je ovako loše

Ovo je navodno posljednji video Liama Paynea prije nego što je poginuo, jasno je vidljivo da nije bio dobro

Poznato je gdje je bila Liamova djevojka prije njegova kobnog pada s trećeg kata, objavila je video na TikToku

Povezana vijest Zanimljivosti Zgodni glumac u hit-seriji glumi sa svojom djevojkom, a tek ćete se iznenaditi kada saznate tko mu je mama!

Povezana vijest Celebrity Otkriveno koju je vrlinu svoje bake naslijedila princeza Charlotte, roditelji pucaju od ponosa

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS