Opa!

Lijepa kći bivšeg kontroverznog para odrasla je u pravu ljepoticu, na prvu je vidljivo od koga je naslijedila izgled!

Deva Cassel Profimedia 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Deva Cassel nosila je reviju za Dolce & Gabbanu te u potpunosti oduševila svojim izgledom sa samo 17 godina.

Kćer bivšeg glumačkog para Monice Bellucci i Vincenta Cassela, Deva Cassel,  može se pohvaliti uspješnom manekenskom karijerom sa samo 17 godina, a čini se da je njezina blistava karijera tek započela.

Mlada ljepotica prošetala je pistom na modnoj reviji dizajnera Dolcea i Gabbane te iznenadila sve prisutne svojim savršenim izgledom.

U haljini od tila sa izvezenom čipkom, kristalima i biserima, ponosno je šetala modnom pistom, a iz prvih redova podršku su joj pružali dečko Luca Sandro i njezina majka.

Deva je karijeru modela počela prije godinu dana i već je jasno da će u tome biti jako uspješna jer, osim što je naslijedila izgled od svoje prekrasne mame, postala je i zaštitno lice luksuznog modnog brenda Dolce & Gabbana.

Na Instagram profilu prati je čak 697 tisuća obožavatelja koji joj na svaku njezinu objavu upućuju pregršt komplimenata.

Osim Deve, Monica i Vincet zajedno imaju i 11-godišnju kći Laonie. Njih dvoje upoznali su se 1996., kad su zajedno snimali filma "Apartman", a vjenčali su se 1997. godine. Navodno su imali otvoreni brak te su oboje često mijenjali seksualne partnere, o čemu je brujao cijeli Hollywood. Ona je čak jednom prilikom izjavila da od supruga i ne očekuje vjernost ako ga ne vidi po tri mjeseca, koliko su znali biti razdvojeni zbog poslovnih obveza i snimanja. Razveli su se 2013. godine.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Lucija Lugomer zanosne obline istaknula u tigrastom badiću i bez dlake na jeziku rekla što misli o celulitu i komentarima!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Minea pokazala noge u mini haljini i ostavila fanove u čudu: ''Godine idu, a ona je sve mlađa!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS