Hm...

Kate Middleton na posljednjoj snimci riješila se važnog detalja bez kojeg dosad nije izlazila u javnost, svi se pitaju zašto

Kate Middleton - 2 Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Kate Middleton osvanula je na novoj snimci na službenom Instagram profilu, a svi su primijetili jedan detalj.

Kate Middleton i princ William na službenom profilu na Instagramu objavili su novi videozapis i iznenadili brojne fanove.

 

Zajedno su čestitali britanskim sportašima na uspjehu na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, a u videu su im se pridružila i brojna druga poznata lica, uključujući i Snoop Doga i Davida Beckhama.

No, osim što je princ William ukrao pozornost novim imidžem, brojni su primijetili i jedan detalj na princezi.

Naime, Kate nije nosila vjenčani prsten kojeg je dosad uvijek nosila na vjenčanom prstu. Umjesto njega, nosila je drugačiji prsten koji se još naziva i ''etenity ringom'', odnosno prstenom obećanja.

Debeli zlatni prsten ukrašen dijamantima i safirima u potpunosti odgovara zaručničkom prstenu koji je nekoć pripadao princezi Diani. Mnogi su odmah počeli nagađati da ga je Kate dobila nedavno od princa Williama za njihovu 13. godišnjicu braka.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Sonja Kovač otkrila je tajnu fantastične linije samo tri mjeseca nakon poroda: ''Odgovor na vaše pitanje je...''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Nikad izazovnije izdanje slavne glumice podiglo je prašinu, zar ona stvarno ima 57 godina?

Povezana vijest Celebrity Između Kate i Williama nije uvijek cvjetalo, zbog bizarnog razloga umalo se nikad nisu ni vjenčali!

Povezana vijest Zanimljivosti Kate i William traže novog zaposlenika, od njega zahtijevaju da posjeduje jednu posebnu vještinu

Povezana vijest Celebrity Omiljena pop-folkerica u crvenom minjaku zabavljala zlatne srpske vaterpoliste, njezine duge noge bile su jedino u što se gledalo!

Povezana vijest Celebrity Seve nakon koncerta skinula crnu haljinicu, imalo se što vidjeti: ''Kad misle da je lako biti Severina!''

Povezana vijest Celebrity Zvijezde Kumova prijateljice su i u privatnom životu, a zbog jednog razloga sad su se povezale još više!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS