Počinitelj je pobjegao

Matiji Vuici i njenom partneru tijekom noći uništen automobil, detalje katastrofe Jurica je podijelio na društvenim mrežama

Matija Vuica - 3 PR 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Jurica Popović, partner naše dizajnerice Matije Vuice, putem društvenih mreža podijelio je detalje katastrofe s automobilom koja ih je dočekala tijekom vikenda.

Dugogodišnji partner dizajnerice Matije Vuice, Jurica Popović, objavio je status na svom Facebook profilu u kojem je podijelio detalje događaja koji ih je poprilično uznemirio. 

Naime, vozač Audija čiji identitet nije poznat, udario je u naplatni aparat koji se sruštio na njihov automobil pa je pobjegao.

"Noćni rukopis' mladića s bijesnim Audijem Q5, koji je pri sumnjivom agregatnom stanju ušao u zabranjeni smjer i na parkiralištu 'pomazao' četiri automobila. Pri tome je pokosio naplatni stup, odbacio ga na našega Citroena i nakon toga pobjegao. Potom slijedi policija i sve ostalo… Njegov odvjetnik…", započeo je Jurica pa dodao:

"Osiguranje (njegovo) kaže da je totalka i da se ne isplati popravljati. Usput pitam u policiji je li običaj da se netko barem ispriča u ime počinitelja. Kažu da ne vjeruju da će se to dogoditi. I tak…".

Njegovi Facebook prijatelji podržali su ga u komentarima:

"Žao mi je", "Katastrofa, ne znam što bih rekao", "Svašta od odgoja i kulture danas", "Baš da čovjek poludi od muke".

Podsjetimo, Matija Vuica i Jurica u sretnoj vezi su već 40 godina, a zajedno žive u gradu Zagrebu.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lana Jurčević istaknula je raskošni dekolte u topiću i u seksi outfitu pokazala zamamnu figuru, a uz fotku je nešto i otkrila

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Potpuno gola glumica pijuckala vino na balkonu pa poručila: ''Radim ono što želim raditi!''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS