"Dom iz snova"

Pogledajte kako izgleda luksuzna kuća Jennifer Garner, glumica je otvorila vrata svog doma vrijednog 7,9 milijuna dolara!

Jennifer Garner Profimedia

Jennifer Garner otvorila je vrata svog 7,9 milijuna dolara vrijednog doma, kojeg je počela graditi nakon razvoda od Bena Afflecka.

Jennifer Garner pokazala je rezultate uređivanja svog 7,9 milijuna dolara vrijednog doma u losađeleskoj četvrti Brentwood. Ova 52-godišnja glumica nakon finaliziranja razvoda od Bena Afflecka je tražila savršenu kuću u koju bi se uselila zajedno sa svoje troje djece, Violet (18), Fin (15) i Samuelom (12), no ubrzo je ostala razočarana ponudom.

"Shvatila sam da ću se morati iseliti iz kuće iz snova", rekla je Garner za Architectural Digest, osvrćući se na svoju potragu za savršenim mjestom za podizanje svoje obitelji.

"Tražila sam i tražila kuću u koju bih se uselila, ali trebala sam privatnost, a svaka kuća koja je imala privatnost bila je veličanstvenija nego što sam se u njoj osjećala ugodno."

Na kraju, odlučila je kupiti teren i udružiti snage s dizajnericom Brooke Giannetti i arhitektom Steveom Giannettijem.

"Počela sam paničariti usred građenja", priznala je. "Mislila sam si - nikad nisam ni napravila Pinterest ploču. Nikada nisam pokazala ni slike iz časopisa. Samo sam mu rekla što želim i on je to učinio... ali ispalo je da sam stvarno, jako sretna."

Među odlukama koje je donijela u suradnji s dizajnericom i arhitektom bile su i izgradnja prostora s prilagođenim značajkama, poput sobe za sina s temom Harryja Pottera, akvarij za ribice i vlastita kuća za uzgoj povrća.

"Ja sam opčinjena biljem. Uglavnom želim majčinu dušicu. Moja djeca i ja volimo čips od kelja, tako da uvijek imamo puno kelja", izjavila je Jennifer Garner.

Arhitekt Steve Giannetti kazao je kako je želja Jennifer Garner bila da to bude topla, obiteljska kuća: "Imao sam ideju da stvorim nešto što će izgledati kao seoska kuća i štala. Htjeli smo prirodno drvo, udobnost - neku vrstu toplog zagrljaja kuće za nju jer je ona tako draga osoba."

Fotografije doma možete pogledati OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Žanamari u haljini koja na njoj puca proslavila rođendan, možete li pogoditi koliko godina ima?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zaljubljena kći bivšeg Vatrenog pozirala je u naručju svog partnera, nakon prekida s ocem djeteta pronašla je utjehu u mladom poduzetniku!

Povezana vijest Celebrity Bilman se javno našalio na račun Martine Tomčić, ona mu nije ostala dužna, a Maja Šuput požurila je obraniti kolegicu!

Povezana vijest Celebrity Kako je legendarni James Bond zaslužio titulu najvećeg holivudskog džentlmena? Ima 71 godinu, a žene ga i dalje obožavaju!

Povezana vijest Celebrity Poznato je gdje je princ Harry boravio tijekom svog nedavnog posjeta Velikoj Britaniji: ''Većina je bila zapanjena...''

Povezana vijest Celebrity Svima je zastao dah kad se Georgina pojavila na crvenom tepihu, a pravo ludilo je nastalo kad je pokazala prorez na haljini!

Povezana vijest Celebrity Preminuo je frontmen grupe Riblja Čorba, od njega su se oprostili kolege iz benda: ''Dragi naš Boki...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS