Procurile snimke

Jelena Karleuša na dan objave da se rastaje našla se u dodatnoj katastrofi: ''Ovo mi je najgori dan''

Jelena Karleuša - 5 Instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Jelena Karleuša na društvenim mrežama objavila je snimke u kojima pokušava spasiti svoju kćer Niku i tetku u strašnoj poplavi koja se dogodila u Beogradu.

Regionalna pjevačica Jelena Karleuša na svom Instagram storiju objavila snimke koje nije bilo nimalo lako gledato. Naime, u Beogradu je ovih dana bilo užasno nevrijeme koje je poplavilo ulice. U automobilu su ostale zaglavljene Jelenina teta Danijela i kći Nika, a ona je brzo svojim automobilom otišla do njih kako bi ih izvukla.

Iako su na cesti stajali policajci koji su je upozoravali više puta, pjevačica za to nije marila pa je tako i ona sama završila u vodi zbog čega su i nju morali izbavljati iz ove situacije, a sve je prepričala.

"Sinoć, dok sam pokušavala da dođem do tetke Danijele koja je u svom automobilu bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (sa njom u autu je bila i moja kćerka Nika) džipom sam uletjela preduboko, ne razmišljajući, usprkos upozorenjima policije. Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala. Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa automobilima, muški i džentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spašavajući građane pa i mene".

Objavila je i priču na kojoj je s autom zaglavila u vodi te dodala:

"Uspjeli su mi spasiti i auto koji je u ponoć odvezen u servis! Tu sam zatekla neke ljude koji su čistili autosalon od poplave, pa sam ja mislila da oni tu rade kao čistači. Ispostavilo se da je čistio direktor, pa se evo i njemu zahvaljujem za svo maltretiranje oko auta (nikad ne potcjenjuj onog ko čisti). Možemo mi kao narod da budemo ovakvi i onakvi, ali kad je "stani pani" ovaj narod pokaže koliko je veliki i dobar narod".

Za kraj objasnila je kako su svi spašeni i dobro, te se još jednom zahvalila svima na pomoći:

"Moja kćer, tetka i ja smo doslovno spašene uz pomoć ljudi i ja im se ovom prilikom još jednom zahvaljujem! Pozdrav i za čovjeka koji je ronio kako bi spasio svoj auto koji je bio potopljen do krova, nadam se da se smirio".

  1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Vlatka Pokos istaknula bujne grudi i figuru u bikiniju pa objavila niz zavodljivih fotki s plaže!

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS