nagađanjima došao kraj

Slatka pjesmica koju ste svi pjevušili zapravo ima skriveno značenje, napokon je razjašnjeno o čemu je riječ

showbuzz DNEVNIK.hr

Harry Styles je otkrio značenje iza pjesme "Watermelon Sugar", a potvrdio je ono o čemu su njegovi fanovi nagađali gotovo dvije godine.

Pjevač Harry Styles je dvoje godine nakon objave hit-singla "Watermelon Sugar" napokon objasnio pozadinu cijele pjesme. Tijekom intervjua u Nashvilleu prije nekoliko dana potvrdio je ono na što su njegovi obožavatelji oduvijek sumnjali.

"Nema veze o čemu pjevam u toj pjesmi. Radi se o slatkoći života. Ali pjesma također govori o ženskom orgazmu - nema veze sada", rekao je kratko.

Zahvaljujući pjesmi koju milijuni njegovih fanova već skoro dvije godine pjevuše, Harry je dobio nagradu Grammy za najbolju pop izvedbu, a osvojio je i Brit nagradu za najbolju pjesmu. Spot za singl pjevač je snimio u Malibuu, a radi se o jednom od njegovih najvećih hitova. Ima preko 260 milijuna pregleda na YouTubeu te brojne obrade, a pjesmu je u svojoj verziji objavila i Franka Batelić.

Inače, Harry Styles jedan je od najuspješnijih pjevača svoje generacije, a svjetsku slavu postigao je sa svojim matičnim bendom One Direction. Otkako su raspustili bend, svi članovi su krenuli u uspješne solo vode, dok je Styles najuspješniji među njima barem što se glazbe tiče.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Rijetko pojavljivanje bivše supruge Zvonimira Bobana nije prošlo neopaženo, pogledajte s kim se družila na špici

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Šuput predivnim obiteljskim fotkama obilježila važan dan svojeg sinčića Blooma, svi se čude kako je tako brzo narastao!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS