Ups!

Fotke njenog nespretnog trenutka obišle su svijet, potpunu katastrofu uspjela je izbjeći samo brzom reakcijom

showbuzz DNEVNIK.hr

Mariacarla Boscono prošetala je crvenim tepihom na filmskom festivalu u Veneciji u rizičnoj haljini zbog koje se našla u malim problemima.

Talijanska manekenka i glumica Mariacarla Boscono (40) neočekivano se našla u središtu pažnje na svečanom otvorenju 78. po redu filmskog festivala u Veneciji.

Iako se hrabrim odabirom haljine pobrinula da ne bude neopažena, zbog nje se našla u malim problemima koji nisu promakli okupljenim fotografima.

Dok je šetala crvenim tepihom štiklom je nagazila na dugački šlep svoje haljine i zamalo pala, no uspjela je održati ravnotežu i izbjeći katastrofu. A kako to obično biva, fotke njezina nespretnog trenutka obišle su svijet, a iako je već odugo prisutna na sceni, sada su svi čuli za nju.

Inače, Mariacarla se kao manekenka proslavila još ranih 2000-ih kada je surađivala s najpoznatijim modnim kućama, poput Chanela, Dolce & Gabbane, Prade i Armanija, i nosila njihove revije na velikim tjednima mode u Milanu, New Yorku, Parisu i Londonu.

Od tada je rado viđeno lice i na svim glamuroznim događajima poput Met Gale i filmskih festivala u Veneciji i Canessu.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Svojim je bizarnim ponašanjem izazivala zgražanje, a danas uživa u čistom luksuzu dok je pazi i mazi novi zaručnik

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Bivša srpska snaha pokazala novog dečka, svi se pitaju tko je misteriozni muškarac koji je osvojio jednu od najljepših žena svijeta

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS