velika promjena!

Isplivale fotke bivšeg Severinina svekra nakon novog tretmana uljepšavanja, a komentari su urnebesni!

Dragan Kojić Keba - 3 Instagram 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Dragan Kojić Keba ponovno je korigirao svoje obrve, a njegove nove fotografije na Instagramu objavio je kozmetičar kod kojeg je bio na tretmanu.

Otac Igora Kojića, srpski pjevač Dragan Kojić Keba, ne skriva svoju ljubav prema tretmanima uljepšavanja, a kako piše Pink.rs, bio je jedan od prvih muškaraca koji je javno priznao da je tetovirao obrve.

No čini se da više nije bio zadovoljan njihovim izgledom, pa se odlučio na tretman trajne šminke na obrvama, a fotografije rezultata na Instagramu objavio je kozmetičar Adam Adaktar, koji je zaslužan za ovu promjenu i koji je u javnosti poznat pod nadimkom "Bog obrva".

"Uspješno završena još jedna transformacija", napisao je u Adam u opisu fotografije na kojoj pozira s Kebom, a podijelio je još jednu na kojoj se vidi razlika u njegovu prethodnom i sadašnjem izgledu.

"E dobro je da i ovom čovjeku netko napravio normalne obrve da ne izgleda više kao strašilo", "E hvala Bogu da si i Kebi sredio obrve, sad mi je lakše", "Napokon da i Keba ima normalne obrve", "Hvala Bogu, nisam ga mogla gledati onako", "Sad sliči na čovjeka", nizali su se urnebesni komentari ispod fotki, no Keba je za svoj novi izgled dobio i brojne komplimente.

"Keba je posebno slab na svoje obrve. Kad ih je tetovirao, bio je zadovoljan, ali s vremenom su počele blijedjeti i gubiti boju, pa mu se to nije svidjelo. A i pogađali su ga komentari da su mu obrve kao pijavice i da više sliče na ženske nego na muške. Kad je vidio da mnoge njegove kolegice idu kod jednog poznatog kozmetičara, i sam je odlučio otići kod njega. Rekao mu je da želi da budu što prirodnije i veće nego što je imao dotada. To ga je koštalo 600 eura, ali od tada ne skida osmijeh s lica, prezadovoljan je", kazao je izvor blizak pjevaču za srpske medije.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Preplanula Vlatka Pokos objavila niz fotografija u seksi topiću, a pažnju je ukrao raskošni dekolte

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Srpska folk zvijezda zablistala u uskoj haljini s prorezom, a ono što je napravila usred koncerta uzrokovalo je pravu pomutnju u publici

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS