rijetka zajednička fotka

Kći Harisa Džinovića zbog seksi fotki obitelji zadaje glavobolje, dok se njezin brat uglavnom skriva od medija!

Đina Džinović Instagram 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Đina Džinović postala je zvijezda društvenih medija, no rijetke su prilike kada se može vidjeti njezin brat, koji se ne voli pojavljivati u javnosti.

Kći popularnog pjevača Harisa Džinovića, Đina, zbog svojih fotografija na društvenim mrežama prava je atrakcija. 

Primjerice, jedna od tih fotografija je ona na kojoj pozira na plaži u crnoj uskoj haljini s visokim prorezom, koja je posebno istaknula njezine duge i vitke noge, a gornji prorezi naglasili su raskošno poprsje. 

"Malo tamnija", napisala je ispod objave.

"Zgodnica", "Aaa prelijepa", "Divna si", "Prava zavodnica", "Goriš", pisali su joj njezini obožavatelji. 

Na Instagramu je prati gotovo 100 tisuća fanova, a rado dijeli izazovne fotografije u badićima ili one iz izlaska. Ove godine proslavila je i svoj 18. rođendan.

Nedavno je podijelila i fotografiju sa svojim bratom Kanom, koji se za razliku od nje potpuno skriva i drži podalje od javnosti. 

"Htjela sam vam pokazati svog brata, ali je pobjegao", snimila je prošle godine na TikToku, a sada ga je napokon uspjela nagovoriti da se zajedno uslikaju te je poručila: "Lolo moj". 

Kan ima 17 godina i trenira košarku, a mnogi su u komentarima pisali kako jako nalikuje na oca Harisa. 

Đina se isprva susretala s mnoštvom negativnih komentara, a niti njezin otac nije podržavao život koji je vodila na društvenim mrežama, pa je nedavno za Avaz. ba folk-pjevač priznao što misli o fotografijama koje dijeli njegova mezimica:

"Ona je lijepa djevojka, ne treba se fotografirati kao starlete niti to radi. Bitno je da sve što radi, radi u granicama pristojnosti i ja to podržavam. Nikada nije imala provokativne fotografije, brine se o sebi, porodici i kakav utisak ostavlja na druge."

Haris je u braku s Melinom, a zajedno imaju Đinu i Kana. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša misica u seksi bikiiju istaknula je raskošne obline, ovo su fotke zbog kojih joj predviđaju svjetski uspjeh!

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Zanimljivosti Poznata folk-zvijezda ispod prozirne oprave pokazala oskudno donje rublje, a bujni dekolte bilo je teško ne uočiti!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS