Obratio joj se i sam Nole!

Tko je supruga Novakova protivnika o kojoj svi pričaju? Evo čime je privukla poglede na tribinama, a imala je i dodatni razlog za razočaranje!

Daria Medvedeva - 2 Profimedia 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Daria Medvedeva bodrila je svog supruga Daniila Medvedeva na US Openu, a neraspoloženje na licu nije mogla sakriti.

Brojna poznata imena pratila su meč US Opena između Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva, a na kojem je veliku pozornost privukla i supruga ruskog tenisača, Daria Medvedeva.

Kamere su upravo nju često prikazivale jer je svom suprugu gotovo cijelo vrijeme davala savjete i obraćala mu se, a na licu joj se dala primijetiti nervoza i kako baš nije raspoložena. Daniil je nakon finalnog meča u kojem ga je Novak porazio priznao kako je svoju pobjedu htio posvetiti svojoj Dariji povodom godišnjice braka, ali to mu nije uspjelo. Time je stekao brojne simpatije, a Novak mu je čak komentirao i našalio se kako bi da je to znao da možda drugačije igrao te im čestitao.

Daria i Daniil u braku su od 2018. godine, ona se svojevremeno također bavila tenisom, a nakon toga se odlučila baviti glumom i modelingom. Upoznali su se kada je njemu bilo 17 godina, a često zna isticati koliko mu znači njezina podrška i da bez nje ništa ne bi bilo isto.

"Ona je jedan od najvažnijih članova mog tima, zahvaljujući njoj postao sam puno samouvjereniji, uvijek kažem da je trenutak kada sam je zaprosio, trenutak kada je sve krenulo bolje za mene", priznao je Daniil u jednom od intervjua.

Daria na svom profilu na Instagramu često objavljuje obiteljske trenutke, a prati je tek nešto više od četiri tisuće ljudi. 

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Nekad i sad Ovako je izgledalo raskošno vjenčanje Hrvatice koja od 2018. godine nije viđena u javnosti, procurile fotografije koje su tad objavili svi mediji!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Jennifer Aniston nemamo često priliku vidjeti u bikiniju, je li moguće da u svojim godinama izgleda ovako dobro?

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS