''Vas dvoje ste sve!''

Danijela Martinović ne krije da ima razloga za sreću: ''Gledam te, slušam i divim se!''

Danijela Martinović Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Danijela Martinović nastupila je u Sloveniji, a na društvenim mrežama zahvalila je obožavateljima koji su došli, ali i glazbenom kolegi s kojim ima pjesmu ''Ono nešto''.

Pjevačica Danijela Martinović u subotu je imala koncert u Sloveniji, a daškom atmosfere pohvalila se na društvenim mrežama.

Naime, podijelila je nekoliko fotografija i videa, a u emotivnom opisu zahvalila je publici i glazbenom kolegi koji je s njom zabavljao obožavatelje.

''Hvala, Koštabona. Predivni ste! Napunili ste mi srce. Hvala mom dragom prijatelju, iznimnom čovjeku i nevjerojatnom pjevaču Marku Škugoru. Gledam te, slušam i divim se'', napisala je naša pjevačica na Instagramu.

Obožavatelji su bili zadovoljni koncertom, a pohvalama su joj zatrpali objavu.

''Bilo je super'', ''Vas dvoje ste sve'', ''Ljepotica! Draga i prekrasna Danijela'', ''Jako sexy'', samo su neki od komentara u moru emotikona srca.

Danijela je nedavno pokazala i kako je izgledala u srednjoj školi, a više o tome pročitajte OVDJE.

Naša pjevačica živi svoju ljubavnu bajku s partnerom Josipom, a nedavno je o svojoj vezi pričala za naš IN magazin, više o tome OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Kako izgleda sin najpoznatije splitske seke? Zbog njega se ovih dana u Splitu naveliko feštalo!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nagla promjena na Maji Šuput sigurno će mnoge šokirati, ali šešir je ono čemu se treba diviti: ''Ovo ne vidimo često na televiziji!''

Ella Dvornik pokazala ogromnu transformaciju svog tijela: ''Svaki put kada mislim da nisam ništa napravila...''

Baby Lasagna još jednom pokazao koliko je skroman, radi ono što i gomila Hrvata: ''Malo ćemo uštedjeti...''

Povezana vijest Clubzone Što Jole radi kao automehaničar? ''Nekad ljubav ode, ali život ide dalje...''

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik pokazala ogromnu transformaciju svog tijela: ''Svaki put kada mislim da nisam ništa napravila...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS