Imao je samo 23 godine

Slavni influencer izgubio je život u strašnoj nesreći, za nekoliko dana trebao se vjenčati: "Oživit ću tebe i sve naše uspomene"

Burak Can Tasan - 4 Instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Burak Can Tasan prije mjesec dana se zaručio, a zatim pred samo vjenčanje smrtno stradao u prometnoj nesreći.

Turski influencer Burak Can Tasan prije mjesec dana zaručio se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Yeren Karra, a ovog mjeseca trebali su izreći svoje sudbonosno da, no pogodila ih je neočekivana tragedija.

Naime, 23-godišnji Burak odmalena je zaljubljen u motore i na svom profilu na Instagramu pretežito objavljuje videe dok se vozi kroz grad. Međutim, ovoga puta vožnja je za njega završila kobno jer je influencer pao s motora i nije preživio zbog teških ozljeda koje je zadobio.

Vijest je prenio Daily Mail, a njegova zaručnica Yeren na emotivan način oprostila se na društvenim mrežama od svoga voljenog zaručnika. 

Ispod crno-bijelog videa na kojem poziraju zagrljeni i izmjenjuju poljupce napisala je:

"To se pretvorilo u vezu u kojoj već godinu dana posvuda idemo zajedno, uključujući i smiješna mjesta, i radimo sve bez razdvojenosti od 5 minuta. Nismo htjeli da naših 5 minuta prođe odvojeno, kao da smo rođeni jedno s drugim... Odlučili smo odmah zajedno živjeti. Ljudi oko nas vidjeli su našu ljubav, ali i oni u našoj obitelji nikada nas nisu iznevjerili, naprotiv uvijek su nas podržavali. Zahvalna sam za svaki dan koji provodim s tobom, ljubavi moja. Moj jedan i jedini, koji će mi jako nedostajati. Imam tvoj račun, tvoj mobitel i sve tvoje stvari. Obećavam da ću oživiti tebe i sve one naše uspomene. Vjeruj mi, obećavam ti."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @yarenkarrra

Yeren je i u priči na Instagramu pokazala kako izgleda Burakovo posljednje počivalište, a pored njega je fotografirala i motor kojim se dovezla do tamo.

Buraka je na profilu na Instagramu pratilo 140.000 ljudi, a ljubav s Yeren promijenila mu je život.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity U lijepu kćer Heidi Klum nitko nije prestao gledati, njezine obline u bikiniju izazvale su pravu pomutnju na plaži!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Slavna ljepotica uz pomoć sićušnog bikinija otkrila sretne vijesti, nakon ljubavnih brodoloma usrećio ju je 15 godina mlađi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS