Nema veze s godinom!

Bryan Adams objasnio je pravo značenje svoga kultnog hita Summer of '69, koji se i danas pjeva: "To mi se činilo bolje..."

Bryan Adams Screenshot/Youtube 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Bryan Adams otkrio je pravo značenje svoje pjesme "Summer of '69", koja je jedan od njegovih najvećih hitova.

Legendarni kanadski glazbenik Bryan Adams u karijeri je snimio niz hitova koji su se upisali u glazbenu povijest, a jedan od najpoznatijih svakako je pjesma "Summer of '69", čije je pravo značenje sada i objasnio.

Mnogi su vjerovali da Bryan u svom kultnom hitu pjeva o opojnom ljetu iz 1969., no 64-godišnji glazbenik sada je otkrio istinu o čemu se zapravo radi. Priznao je da je namjeravao pjesmu nazvati "Best Days Of My Life", ali je umjesto toga odlučio da će se pjesma odnositi na položaj u seksu 69, nešto što njegovi slušatelji ranije ne bi mogli shvatiti niti prihvatiti.

Nakon američkog dijela turneje, koja je započela je 6. lipnja u američkom gradu Baltimore i koja je uključivala 26 gradova, Bryan Adams napokon stiže i u Europu gdje ga očekuju još 23 koncerta. Prvi je bio zakazan za 5. prosinca u Ateni, a posljednji će se održati 22. svibnja 2024. u Belfastu, UK. Ovom turnejom glazbenik promovira svoj 15. studijski album "So Happy It Hurts", koji je, 11. ožujka 2022., objavio BMG. Istoimena pjesma s tog albuma nominirana je za nagradu Grammy, i to za najbolju rock-izvedbu.

Bryan Adams kanadski je pjevač i tekstopisac i jedan je od najuzbudljivijih glazbenika na svijetu. Njegov se glazbeni utjecaj proteže na četiri desetljeća, tijekom kojih ih je objavio 17 studijskih albuma te je osvojio brojne nagrade i priznanja, uključujući tri nominacije za Oscara, pet nominacija za Zlatni globus, kao i nagradu Grammy. Energična izvedba, scenska prisutnost i nevjerojatan vokal oduševljavaju vojsku njegovih poklonika diljem svijeta, a i dalje ne namjerava stati s turnejama, svirajući glazbu koja je postala neizostavan dio programa gotovo svih rock radijskih stanica.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Zanimljivosti Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Mislili smo da ne može bizarnije, a onda se ulicom prošetala gotovo gola s već pomalo jezivim detaljem koji je nosila u rukama

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS