Ajoj!

Evo u kakvoj se avanturi našla naša lijepa glumica na putu do važnog odredišta: "Krdo krava i divljih pasa, a on me za*ebava!"

Bojana Gregorić Vejzović - 4 Bojana Gregorić Vejzović/Instagram 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Bojana Gregorić Vejzović objavila je na svom profilu na Instagramu video koji je snimio njezin suprug Enes Vejzović, a koji je nasmijao njezine pratitelje.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović imala je premijeru svog novog filma "M" u Skopju kamo je putovala automobilom u društvu svog supruga Enesa Vejzovića, a čini se da je vožnja do tamo bila prava avantura.

"Između nešto auto-ceste putujemo kroz makadam, krdo krava i divljih pasa... Imam premijeru večeras u Skoplju, i ječmenac veličine jaja... A on me za*ebava", napisala je Bojana uz video koji je snimio Enes, a u kojem ona užurbano prelazi cestu u Prizrenu na Kosovu, a koji je ona podijelila u priči na Instagramu.

Nešto kasnije javila se s odredišta i pokazala da su ipak sretno stigli, te objavila fotografije s premijere na kojoj je zablistala u crnoj haljini.

"Jako sam ponosna što sam dio filma "M". Jedva čekam da ga svi pogledate. Hvala Vardan Tozija, kakav sjajan film si napravio. Hvala Anita Juka", poručila je Bojana u objavi.

Bojana i Enes su prije nekoliko dana bili u Dubrovniku gdje je otvorena izložba "Laka je mladost" čiji je autor Enesov pokojni otac Fadil Vejzović. Glumačkom paru u toj se prigodi pridružila i 12-godišnja kćer Zoe, koja je slika i prilika svoje mame. Sretna obitelj spremno je pozirala fotografima i nedostajao im je samo sin Raul, a Enes je Bojanu i strpljivo fotografirao i za Instagram.

Inače, Bojana je od supruga Enesa starija pet godina, a par je u sretnom braku od 2006.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Jedna od naših najseksi plesačica objavila je zabranjeni video, prvi put se s tim nije dobro provela: "Pokušajmo ponovno!"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Njemu tepaju da je najzgodniji na svijetu, no potpuno ga je zasjenila 10 godina starija djevojka, koja je nekoć ljubila slavnog nogometaša!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS