nevjerojatan podatak

Baby Lasagna izgubio je na Eurosongu s većim brojem bodova od bivših pobjednika, koji su ostvarili i svjetski uspjeh!

Baby Lasagna Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Baby Lasagna na Eurosongu je dobio više bodova od grupe Måneskin, koja je 2021. godine pobijedila.

Naš Baby Lasagna osvojio je drugo mjesto na Eurosongu s ukupno 547 bodova, od čega mu je žiri dao 210, a publika 337.

Povezana vijest Celebrity Evo koliko je dosad Baby Lasagna prikupio pregleda na YouTubeu, samo jedna osoba ima ih više od njega!

Pobjedu je odnijela nebinarna osoba Nemo, koja je predstavljala Švicarsku, i to sa samo 44 boda više od Hrvatske, a Lasagna je dobio i najviše glasova publike, no presudili su glasovi žirija.

Povezana vijest Zanimljivosti Gledatelji bijesni zbog rezultata Eurosonga, Hrvati nisu jedini koji misle da je Lasagna trebao pobijediti: "Opljačkan je!"

Zanimljivo je i da je naš predstavnik imao više bodova od pobjednika Eurosonga 2021. godine, predstavnika Italije grupe Måneskin, koja je ostvarila i svjetski uspjeh. Oni su na Eurosongu pobijedili sa sveukupno 524 boda.

Povezana vijest Celebrity Hrvatska je Baby Lasagnu dočekala kao pobjednika, pogledajte fotografije koje će ući u povijest!

Baby Lasagna ostvario je i dosad najbolji uspjeh Hrvatske na ovom natjecanju.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Vanna se oglasila nakon burnih reakcija na hrvatski žiri za Eurosong: "Svatko je glasao po svojoj savjesti, nije nimalo fer što me osuđujete!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Doček pobjednika Eurosonga u Švicarskoj: Cvijeće, pjesma i zastave LGBTQ+ zajednice!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS