Zaludio žene

Messijevo vrijeme je prošlo: Njegov isklesani suigrač koji obožava tetovaže novi je najpoželjniji Argentinac!

Lionel Messi i Rodrigo De Paul Profimedia 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Nogometaš Rodrigo Javier de Paul zaludio je žene te je bacio u sjenu svojeg suigrača iz argentinske reprezentacije Lionela Messija.

Argentinski reprezentativac Rodrigo Javier de Paul jedan je od najpoželjnijih nogometaša i ženama je postao zanimljiviji od Messija.

Također, ključni je igrač argentinske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru. Visok je 180 centimetara i težak 70 kilograma, a rođen je 1994. u gradu Sarandi.

Zanimljivo je to što ga je odgojila samohrana majka Monica de Paul, skupa s dvojicom braće Damianom i Guidom.

Rodrigo je dugo bio u braku s influencericom Camilom Homs, s kojom ima četverogodišnju djevojčicu Francescu de Paul. Zajedno su živjeli u Europi, a onda su se početkom ove godine i rastali.

U izvansudskoj nagodbi postigli su dogovor o alimentaciji i skrbništvu nad malenom kćeri, koja se s majkom preselila u Argentinu.

Zgodni nogometaš sada je u vezi s latino pjevačicom Tinom Stoessel

Martina Alejanda Stoessel Muzlerau u svojoj je zemlji poznata po umjetničkom imenu Tini, a proslavila se glavnom ulogom Violette Castillo u Disneyjevu serijalu Violetta.

Na svom profilu na Instagramu Rodrigo je podijelio fotografiju u zagrljaju svoje voljene djevojke te joj posvetio veoma romantičan opis.

"Kada sam kretao s ovim ludilom, rekao sam ti da te neću iznevjeriti, da ću ostati do zadnjeg dana i, evo, držim riječ. Uskoro ću te zagrliti, pričekaj još malo. HVALA... Volim te."

Na društvenim mrežama prati ga gotovo 7,2 milijuna pratitelja, koje rado uveseljava svojim fotografijama sa terena, a na njima posebnu pažnju privlače tetovaže na području ruku i nogu. 

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Zaljubljeni Mateo Kovačić posvetio je medalju svojoj Izabel koja je imala još jedan razlog za slavlje!  

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Bruno Petković objavio preslatku fotografiju sa svojim nasljednikom: "I ja sam treći na svijetu!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS