Biste li pogodili?

Ovo je nova Miss Universe Buenos Airesa, nitko ne vjeruje koliko ima stvarno godina: "Želim ovako izgledati kad i ja napunim toliko"

Alejandra Marisa Rodriguez Alejandra Marisa Rodriguez/Instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Alejandra Marisa Rodriguez nova je Miss Universe Buenos Airesa, a laskavu je titula stekla u dobi od 60 godina.

Novinarka i pravnica Alejandra Marisa Rodriguez proglašena je novom Miss Universe Buenos Airesa i time se kvalificirala za daljnje natjecanje za Miss Universe Argentine, a osim njene ljepote sve je zaintrigirao još jedan detalj koji se veže uz nju.

Naime, Alejandra ima 60 godina, a priliku za prijavu na natjecanje dobila je nakon što je 2023. godine ukinuta starosna granica koja je vrijedila od 1958. godine i prema kojoj su se na izboru mogle natjecati samo žene između 18 i 28 godina starosti. Prema novim pravilima natjecateljica sada samo mora biti punoljetna.

"Jako sam uzbuđena i počašćena osvojenom titulom. Želim pokazati svim ženama da ljepota nije vezana uz godine te da možemo razbiti predrasude", izjavila je Alejandra za tamošnje medije.

Otkrila je i kako se tajna njezine ljepote krije u vježbanju, zdravoj prehrani i njezi lica te dodala kako je razvedena i da živi sama pa se našalila na svoj račun kako je i to možda pomoglo pri njenoj pobjedi.

Alejandru na profilu na Instagramu trenutačno prati više od 26 tisuća ljudi, a na kojem je podijelila i fotografiju s izbora za miss na kojoj pozira s krunom i lentom.

"Najljepša, zauvijek", "60 godina???", "Ta je ljepota zaslužila krunu", "Želim ovako izgledati kad napunim 60 godina", "Opa!!! Čestitam, kakvo veliko postignuće", "Jako hrabro", "Kako lijepo, čestitke", "Kraljica", komentirali su njezini pratitelji.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Snimka autobusa u kojem Lepa Brena obilazi regiju širi se društvenim mrežama, jasno je i zašto je privukao toliku pozornost

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Samo Nives Celzijus može ovako izgledati dok radi teški fizički posao, a pokazala je i da je prava majstorica: ''Svaka čast, ovo ne viđamo svaki dan!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS