A zgodan je i danas!

Njegovo lice dobro je poznato hrvatskoj javnosti, a nakon nekoliko godina karijere povukao se od svjetla reflektora

Zoran Pribičević Pixsell 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Zoran Pribičević bio je jedan od najljepših hrvatskih glumaca nakon što se proslavio u hrvatskim serijama početkom 2000-ih, a ovakvoga ga svi pamtimo.

Zoran Pribičević manje je poznato ime hrvatskoj javnosti sve dok se ne pojavi njegova fotografija ili ime uloga koje je igrao u hrvatskim serijama početkom 2000-ih godina.

Fotografije iz arhive prikazuju kako se 2005. godine zabavljao mladi Zoran s ostalim glumcima i pjevačima na promociji jedne knjige.

Međutim, nakon nekoliko uloga u serijama Zoran se posvetio privatnom životu i radu iza kamere.

Kao Doriana Damjanovića gledali smo ga i u seriji "Larin zbor", koja je 2012. godine rušila rekorde gledanosti, a u međuvremenu je glumio i u nekoliko domaćih filmova te nizu predstava.

Zoran i danas glumi te se ostvario i kao redatelj, a usto je i autor mobilne aplikacije za djecu. Od 2011. godine u sretnom je braku s Alenkom Žganjer, s kojom ima dvoje djece, sina Dina i kćer Elenu.

S obitelji se sada pojavio na premijeri predstave "Djevojčica sa šibicama" u zagrebačkom kazalištu Žar ptica. Za zajednički izlazak svi su se dotjerali te su nasmiješeni pozirali fotografima.

Zorana nemamo često priliku vidjeti s njegovom obitelji, koju rijetko pokazuje i na društvenim mrežama, no tamo se zato voli pohvaliti svojim isklesanim torzom.

Čini se da Zoran itekako voli vježbati, a od početka karijere dosta se promijenio iako je i dalje ostao šarm koji je imao i kao mladić.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Madonninoj kćeri ni rodbinske veze ovaj put nisu pomogle: Pogledajte trenutak kad je nisu pustili na party za koji se pažljivo sredila!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Meghan Markle viđena prvi put otkako je princ Harry izdao svoju knjigu, evo što je ponukalo njihov zajednički izlazak

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS