mini kopije roditelja

Princ George i princeza Charlotte zbog vidljivih sličnosti s roditeljima u potpunosti su ukrali svu pozornost tijekom blagdanskog izlaska!

Princeza Charlotte, princ George Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Princ George i princeza Charlotte doista su mini-verzije svojih roditelja, a na njihove nove zajedničke fotografije nitko nije ostao ravnodušan.

Princ William sa svojom obitelji gostovao je na svečanoj službi božićnih pjesama pod organizacijom supruge Kate Middleton, a dok su stizali na misu, svu pažnju ukrali su princ George i princeza Charlotte.

Mini-verzije svojih roditelja prošetale su uz bok Kate i Williama dok je William držao Charlotte, a Kate Georgea.

Kraljevska obitelj imala je iste odjevne kombinacije, pa su tako dame zasjale u dugim bordo kaputima sličnih nijansi, dok su gospoda nosila odijela i dugačke zimske kapute.

Ovaj svečani izlazak obitelji dogodio se isti dan kad su izašle i posljednje epizode dokumentarne serije o princu Harryju i Meghan Markle, a iako se na ove epizode nižu različite reakcije, palača se o cijeloj situaciji još nije oglasila niti to, kako kažu izvori, namjerava.

Kao u inat svojim ''prognanim'' članovima obitelji, Kate i William prošetali su s osmijesima od uha do uha i dobro raspoloženi, a kasnije su im se pridružili i kralj Charles III. i njegova supruga Camilla.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nina Badrić posvetila objavu svojem posebnome muškarcu: ''Sretan ti rođendan, ljubavi, i da ostarimo zajedno!''

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Naša bivša misica koja je šokirala drastičnom promjenom izgleda opet je užarila društvene mreže, i to poprilično golišavom fotografijom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS