''Kad ti je hladno...''

Američka pjevačica dokazala da za nju nema zime pa zaplesala u snijegu samo u bodiju

Ciara - 9 Instagram 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Pjevačica Ciara dokazala je da za nju nema zime i zaplesala u bodiju na snijegu, a svi su primijetili njezinu zavidnu liniju.

Pjevačica Ciara iznenadila je svoje pratitelje i obožavatelje zanimljivim videozapisom na svom TikToku.

37-godišnja Amerikanka zaplesala je u snijegu te pokazala da za nju nema hladnoće u crnom bodiju na koji je samo navukla kratku smeđu jaknu, dok je na glavi nosila kapu.

Rijetko tko mogao je ostati ravnodušan na njezine vitke i savršene noge na kojima su se isticali mišići dok je plesala i bacala snijeg prema kameri, a hladnoću je opisala na ovaj način.

''Kad ti je hladno, raspleši se. Snježni dan nek' bude moderan'', napisala je.

Inače, Ciara je poznata američka pjevačica te iza sebe ima brojne hitove poput ''Get Up'', ''Oh'', ''Promise'' i ostalih. Tamnoputa ljepotica često se nalazila i na listi najseksepilnijih žena svijeta.

2016. godine vjenčala se s američkim nogometašem Russellom Wilsonom te s njim ima dvoje djece, Wina i Siennu. 2014. godine Ciara je s reperom Futureom dobila sina Future Zahira.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Zanimljivosti Massimova kći na dirljiv je način odala počast voljenom ocu, jedan detalj na njoj mnogi su prepoznali

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Poznati Hrvati zauvijek su se oprostili od legendarnog Massima Savića: ''Bio je jedna posebna figura, Hrvatska je izgubila jako puno''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS