Ide li majčinim stopama?

Evo kako izgleda sin omiljene zvijezde ''Prijatelja'' koja svoj privatni život krije od očiju javnosti

Lisa Kudrow - 6 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Evo kako izgleda sin zvijezde ''Prijatelja'' Lise Kudrow, a čini se da će pokušati krenuti maminim stopama.

Zvijezda serije ''Prijatelji'' Lisa Kudrow svoj privatni život skriva kao zmija noge, a malo tko zna i da glumica ima sina Juliana Murraya Sterna.

Lisa je Juliana dobila u braku s Michaelom Sternom, a Julian je danas 24-godišnji mladić na čiji bi izgled mnoge djevojke padale kada bi se o njemu više pisalo u medijima.

Glumica je nedavno otkrila da se njezin sin odselio iz njihove obiteljske kuće, a čini se da je krenuo u ostvarivanje svojih dječačkih snova.

''Mislim da se dosta dobro nosim s time, a i kao zrela odrasla osoba pomalo sam sretna da je naš sin napokon otišao… Da je neovisan. Teško je'', rekla je Lisa i dodala:

''Uvjerena sam da sam odradila dobar posao usadivši mu dovoljnu količinu straha. Danas je neovisan i dobar.''

A Julian će pokušati krenuti maminim stopama te se okušati u glumi, koja je njegovu majku proslavila u vrlo mladim danima. Julian je 2021. diplomirao na filmskoj akademiji i nada se postati uspješni snimatelj, sve pod nadzorom ponosne mame, a navodno je odlučio, poput nje, stati i ispred kamere.

Iako je isprva izgledalo kako je fokusiran na filmsku montažu, već je pokazao svoje glumačko umijeće u kratkom filmu ''Seth’s Big Break 2''.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Zanimljivosti Zvijezda serije ''Inspektor Rex'' šokirala informacijama iz privatnog života: Živi u neobičnoj vezi s dvije djevojke, a sve odobrava njegova majka!

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Nekad i sad Sjećate se Slađe? Ovako je izgledala prije 16 godina, ali od tog imidža nije ostalo ništa pa danas izgleda sasvim drugačije!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS