Obara s nogu!

Ovu ljepoticu nitko ne može skinuti s trona: Već je treći put zaredom osvojila titulu najljepše na svijetu!

Margot Robbie - 2 Profimedia 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Najljepšom ženom svijeta opet je proglašena Margot Robbie, a njezinu titulu već treću godinu za redom nijedna ne može skinuti.

Australski časopis za muškarce Maxim Australia svake godine dosad objavio je listu 100 najljepših žena svijeta po njihovu odabiru, a na ovom popisu nađu se i brojne koje ne duguju svoj uspjeh samo ljepoti već i sportu, glazbi ili nekom drugom poslu.

Na samom vrhu liste treću godinu za redom našla se glumica Margot Robbie.

Ovu 32-godišnju plavokosu ljepoticu nitko ne može skinuti s trona, a to je bilo teško i djevojci na drugome mjestu. Srebrnu medalju osvojila je nogometašica Sam Kerr, a brončanu bivša tenisačica Ashleigh Barty, koja je ove godine objavila da neće više profesionalno igrati tenis.

Neke poznate dame koje su se osim Margot našle na popisu su i Rebel Wilson i Kylie Minogue, a neke su začudile javnost.

Na popisu najljepših žena svijeta, i to na posljednjem, našla se Danielle Laidley koja je 2020. godine promijenila spol iz muškog u žensko.

A najljepša Margot u svemu ima veliku podršku supruga Toma s kojim se vjenčala 2016. godine i danas su jedan od it holivudskih parova. Upoznali su se na snimanju filma Suite Francaise", a nakon toga su zajedno osnovali i producentsku tvrtku LuckyChap Entertainment koja je zaslužna i za stvaranje filma "I, Tonya" nominiranog za Oscara.

Par se nikada zajedno ne pojavljuje u javnosti, a iako ovu ljepoticu brojni žele te ju spajaju s brojnim holivudskim glumcima ona je ostala vjerna samo njemu.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Atraktivna turbofolk-zvijezda usred emisije pokazala rezultat operacije grudi: ''Malo sam ih povećala i osvježila se''

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Nekad i sad Ogromna transformacija jednog od najzgodnijih glumaca, a čini se da se i oko jedne stvari ipak predomislio!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS