Evo odakle se znaju!

Madonna objavila fotografiju strastvenog poljupca te potvrdila šuškanja o vezi s mladim boksačem

Madonna Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Madonna je potvrdila nova šuškanja o tome kako ima novog dečka, a sada je njihovu vezu potvrdila i na svom Instagramu.

Kraljica popa Madonna potvrdila je nova šuškanja o tome kako ima novog dečka, a njihovu vezu sada je potvrdila na svom Instagramu.

Nedavno je prekinula vezu s modelom Andrewom Darnellom (23), a američki mediji prošli su se tjedan raspisali o novoj ljubavi pjevačice. Šuškanja o tome da kraljica popa ponovno ljubi i to boksačkog trenera Josha Poppera (29) postala su sve glasnija, a sada je sve i potvrdila njihovom zajedničkom fotografijom na kojoj se ljube.

''Ubojice koje tulumare'', napisala je u opisu fotografije na kojoj su pozirali u dvorištu s lampicama.

Prošlog tjedna pjevačica je objavila fotografiju na kojoj se pritisnula na Popperovo rame i stisnula njegovu desnu ruku ispred boksačkog ringa.

Inače, Popper je vlasnik boksačke dvorane Bredwinners na Manhattanu, a također je i trener jednog Madonninog djeteta u teretani Flatiron District Bredwinners što je vjerojatno i razlog njihova poznanstva.

Nekada je bio obećavajući obrambeni igrač na Sveučilištu Rowan u Glassborou u New Jerseyju na kojem je diplomirao 2015. Kasnije se okušao u dvije NFL momčadi, ali nije se uspio izboriti.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput ponovno je pobjegla u toplije krajeve, a sada je pokazala i kako izgleda njena savršena nedjelja s Bloomom!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zdravko Čolić u rasprodanom Zadru imao najduži koncert u karijeri, žene mu na binu bacale cvijeće i grudnjake!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS