pokazala adute!

Pogled s vitkih nogu Larise Lipovac Navojec ovaj put su skrenuli njezini trbušnjaci, koje je otkrila na neočekivan način

Larisa Lipovac Navojec - 3 Nova TV 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Larisa Lipovac Navojec opet nas je iznenadila svojom modnom kombinacijom u četvrtoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama''.

Za ovu emisiju Larisa je odabrala kratku plavu haljinu s istaknutim rukavima i prozirnom tkaninom u struku, pa smo imali pogled i na njezine isklesane trbušnjake.

U fokusu su bile i Larisine noge, čemu su svakako doprinijele i efektne sandale. Stajling je sjajno upotpunila i upečatljivom plavom šminkom te velikim naušnicama.

Prošle nedjelje Larisa je nosila bijelu modnu kombinaciju koja je istaknula njezinu vitku plesačku figuru, a ni ona sama nije skrivala oduševljenje svojim odjevnim kombinacijama od početka showa.

''Ja sam se osjećala kao diva'', priznala je Larisa nakon prve emisije i upitala svoje pratitelje što oni kažu na njezinu prošlu kombinaciju, a glamura nije nedostajalo ni ovoga puta.

Ta plesačica i plesna koreografkinja jedva je dočekala novu sezonu tog showa.

''Prošle godine malo smo se ufuravali u to sve skupa i malo ispitivali teren, a ove godine ću biti maaalo stroža, ali neću bit prestroga'', izjavila je Larisa za IN magazin prije početka nove sezone.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Tamara u seksi, prozirnom izdanju pokorila pozornicu ''Plesa sa zvijezdama'', noge su u prvom planu, a posebno je zanimljiv dodatak na haljini

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Naša sportska zvijezda priznala da se nada princu na bijelom konju: ''Da, imam neke kriterije, pogotovo sad...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS