Najpoželjniji neženja

Nasmiješeni Joško Gvardiol videom prije utakmice izbezumio obožavateljice: ''Moj budući muž''

Joško Gvardiol - 3 Igor Kralj/Pixsell 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Joško Gvardiol zaludio je Hrvatsku i svijet, a vijest da je slobodan razveselila je brojne dame diljem svijeta pa su na njegov posljednji videozapis mnoge djevojke izgubile pamet.

Za mlađahnim Joškom Gvardiolom poludjele su žene diljem svijeta, a nogometaš se nije ni nadao takvoj popularnosti koja mu je narasla u samo nekoliko dana.

Osim što je sve zadivio nogometnim znanjem i umijećem, Joško je mnoge osvojio i svojim zgodnim izgledom, a vijest da je slobodan posebno je razveselila dame diljem Hrvatske i regije.

Njegov posljednji videozapis bio je pravi okidač za sve djevojke koje ga prate, a Joška je u automobilu snimila prijateljica dok u pozadini svira pjesma Petra Graše ''Fritula''.

Joško se osmjehnuo od uha do uha, a autorica videozapisa dodao je i opis: ''Fritulu, netko?''.

Njegove obožavateljice odmah su se u komentarima poželjele i fritula i Gvardiola pa su komentari nasmijali mnoge.

''Može s preljevom od Gvardiola'', ''Moja draga fritula'', ''Ajme, što je mali zgodan'', ''Moj budući muž'', ''Ma može i dvije za mene'', samo su neki od brojnih komentara.

Joško je već jednom zapjevao pred kamerama, a raznježio je Danijelu Martinović čiju je pjesmu i zapjevao.

"Ide mi u životu, ide mi, ali mi fali ono malo ljubavi…", otpjevao je kratko Gvardiol uz smijeh, a ponosna pjevačica to je podijelila i na svojoj Instagram priči.

Inače, Joško je nakon tri utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu postao prava Internet senzacija, a nakon odlučujuće utakmice s Belgijom, hrvatski branič potrčao je u zagrljaj svojoj majci, a njihova je fotografija obišla svijet.

Joška su u Katar došle podržati i njegove sestre Lorena i Franka, a ponosne djevojke i danas su podržale svog brata i poželjele mu sreću na utakmici.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Ljepotici hrvatskog podrijetla oduzeta titula Miss Bolivije zbog skandalozne snimke koja je procurila u javnost

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Britanski mediji očarani suprugama hrvatskih nogometaša, evo koje su izdvojili kao najljepše!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS