Preko noći!

Koliko je zgodnom braniču porasla popularnost pokazuju i impresivne brojke na njegovom Instagramu

Joško Gvardiol - 2 Pixsell 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Joško Gvardiol postao je hit interneta nakon utakmica Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru, a evo što se dogodilo i s njegovim Instagramom doslovno preko noći.

Mladi Joško Gvardiol uskoro bi mogao postati jedan od najplaćenijih nogometaša današnjice, a svoje nogometno znanje i snalažljivost pokazao je u tri utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Mediji su se brzo raspisali o ovom 20-godišnjaku, a koliko je postao popularan pokazuje i njegov Instagram profil. Jošku su preko noći brojke pratitelja narasle u desecima tisuća, a prije samo nekoliko dana imao je 115 tisuća pratitelja.

Sada Joško ima 221 tisuću pratitelja, a već se vidi da je među njima skupio i brojne fanove, ali i obožavateljice koje su zamijetile njegov dobar izgled.

Nakon prve utakmice s Marokom, statistika pokazuje da je Joška preko noći zapratilo više od pet tisuća ljudi, piše Index.hr.

Nakon sjajne utakmice s Kanadom, Gvardiol je doživio veliki uzlet i u nekoliko sati skupio preko 70 tisuća pratitelja.

Njegov profil obiluje fotografijama s utakmica i treninga, a svoj privatan život baš i ne voli dijeliti.

Ipak, jedna intimna fotografija brzo se proširila u javnosti, a zagrljaj njega i majke nakon utakmice s Belgijom raznježio je ljude diljem Hrvatske i svijeta.

Joškom su se pohvalile i njegove sestre Franka i Lorena koje su ga također došle podržati u Katar, a ponosne djevojke također su podijelile svog brata na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ronaldova Georgina stigla je u Katar pa odmah pozirala na stadionu, u navijanju joj se pridružio i jedan poznati reper

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Jedan detalj na modnoj kombinaciji hrvatske dizajnerice koju bi inače nosile upola mlađe djevojke ukrao je svu pozornost

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS